Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
FEC, Family Entertainment Centres

Dream & Consider

Indoor speeltuin met thematisering

5 populaire trampolinepark toestellen

Volgend artikel

Speeltuin met een thema

Maak uw speeltuin compleet door een thema toe te voegen. Wij bieden de mogelijkheid om uw park in de gewenste kleuren te ontwerpen die aansluiten bij uw huisstijl. Daarnaast bieden wij diverse prints en objecten om van uw speeltuin een beleving te maken! Creëer een complete onderwaterwereld, sprookjeskasteel, jungle of piratenschip. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk!

2D en 3D thematisering

Thema’s kunnen op verschillende manieren in de speeltuin worden verwerkt. Wij bieden 2D en 3D thematisering aan.

2D thematisering

Door geprinte drapes in uw speeltuin te hangen creëert u een park dat past bij de stijl van uw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin die dichtbij het strand gevestigd is, waarbij u het strandthema in de speeltuin terug laat komen! Op de prints wordt het strand afgebeeld met de zee, vuurtorens, dieren en meer.

Ook is 2D thematisering ideaal voor kinderspeelhoeken. Met geprinte drapes creëert u extra sfeer en samenhang. Wij hebben diverse kinderhoeken met een jungle thema gerealiseerd in tuincentra en kinderspeelhoeken met een Italiaans thema in restaurants. Hieronder staan een aantal links naar speeltuinen met 2D thematisering.

Gethematiseerde vulkaan en speelstructuur
Gethematiseerde vulkaan en speelstructuur

3D thematisering

Breng uw speeltuin tot leven door 3D thematisering toe te voegen! Dit kan in de vorm van diverse constructies en objecten, zoals een piratenschip, een kasteel, jungle of oceaan dieren. Een aantal voorbeelden van 3D gethematiseerde speeltuinen vindt u op onze website:

Gethematiseerde indoor speeltuin
Gethematiseerde indoor speeltuin

Speeltuin met uw eigen thema

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen thema in het park door te voeren. Ontwerp uw eigen prints voor onze speeltoestellen. Deze prints kunnen onder andere worden gebruikt voor de drapes van de speelstructuur en toestellen, de decks, de klimvulkaan, soft play elementen en klimwanden. Met eigen prints ontwikkelt u een unieke speeltuin!

Wilt u meer informatie over thematisering?

Bent u benieuwd wat ELI Play voor u kan betekenen bij het toevoegen van thematisering in uw speeltuin? Neem contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300 om de mogelijkheden te bespreken.


Loading page...