Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnen Speeltuin, Kids Wonderland Molenschot, Nederland

Linny en Berry lijken zo te zijn weggelopen uit een sprookje. Samen met kinderen en hun ouders beleven ze dagelijks spannende avonturen in misschien wel een van de mooiste gethematiseerde speeltuinen van Nederland.

Lees de Ins & Outs artikelen

Storytelling to the max bij Indoor Speeltuin Kids Wonderland!

Linny en Berry leiden de bezoeker door een wonderlijke avonturenwereld, waarin van alles te beleven is: een ritje in een eigen onderzeeër in de bubbelbaan of boven alles uittorenen in de wensboom. In 2012 opende Linberg in Molenschot een speeltuin van 2.500 vierkante meter.

Om de speeltuin te realiseren ging ELI Play een uitdagende samenwerking aan met verschillende partijen, waaronder GM Decor. Aan de hand van de designs van ELI Play ontwierp GM Decors een 3D thematisering volledig binnen de storyline van Linny en Berry. De speeltuin is uitgerust met een trampoline, glijbaan en power tower. Kids Wonderland is een speeltuin waar we vandaag nog altijd trots op zijn.

De toevoeging van Kids Wonderland aan het activiteitenpakket van Linberg is een schot in de roos geweest. Het recreatiepark stond al bekend om zijn uitgebreide aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Door de verbouwing van een voormalige bowling- en tennishal tot een indoor speeltuin biedt Linberg ook vertier tijdens minder mooie dagen.

“We onderscheiden ons door de ‘Eftelingachtige’ uitstraling. In de afgelopen vijf jaar heb ik alleen al vijf ton geïnvesteerd in decoratie. Dat maakt het veel aantrekkelijker. Niet alleen voor de kinderen, ook voor de ouders en opa's en oma's.”

Jaap van den Berg, eigenaar van Linberg

Bekijk de video om te zien wat er te beleven is bij Kids Wonderland:Bekijk alle foto’s


Loading page...