Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten over speeltuinen of trampolineparken. Staat de informatie die u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met een van onze verkopers. Zij helpen u graag.
 • +

  1. Ik wil graag een indoor speeltuin of trampolinepark starten. Hoe moet ik beginnen?

  Wij helpen ondernemers graag bij het realiseren van hun dromen. Daarom hebben wij een stappenplan geschreven. In het stappenplan worden verschillende fases van het proces omschreven, denk hierbij aan de oriëntatiefase, het openen van het park en natuurlijk ook het onderhouden en door ontwikkelen van het park. Open het stappenplan.

  Heeft u al een concreet plan voor uw leisure onderneming? Verzamel dan zoveel mogelijk informatie bij elkaar en stuur uw aanvraag naar info@eliplay.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)411 745 300.

 • +

  2. Welke diensten levert ELI Play in het proces van het starten van een Leisure activiteit?

  ELI Play ontwerpt, produceert, installeert en onderhoud binnenspeeltuinen, trampolineparken, sport courses, HiT iT! arena's, kinderhoeken en Family Entertainment Centers.

  ELI Play is ontstaan in 1994 en heeft al heel wat ervaring op het gebied van leisure parken. Wanneer u contact met ons opneemt voor het starten van een leisure onderneming, zullen wij eerst bespreken wat uw ideeën zijn. Het is belangrijk dat wij zoveel mogelijk informatie ontvangen, denk hierbij aan gebouw tekeningen van de locatie en welke toestellen u graag wil integreren.

  Op basis van deze informatie gaat een van onze designers aan de slag met het maken van een ontwerp. In dit ontwerp houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen van de klant en delen wij de ruimte zo gunstig mogelijk in. Wanneer het ontwerp definitief is, wordt de technische tekening gemaakt en vervolgens gaat onze productie afdeling aan de slag.

  Alle speeltoestellen worden in onze eigen productiefaciliteit in Boxtel geproduceerd. Vervolgens leveren wij de onderdelen op locatie af en gaat een van onze installatieteams aan de slag. Nadat het park is opgeleverd naar tevredenheid van de klant, vindt de opening van het park plaats en ontvangt u de eerste bezoekers. Ook na het leveren van onze toestellen helpen wij u graag verder. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden en repareren van de toestellen of een uitbreiding van het park.

 • +

  3. Kunnen wij een catalogus of brochure verkrijgen?

  Bij ELI Play kunt u terecht voor professionele speeltoestellen voor binnenspeeltuinen en trampolineparken. Daarom hebben wij een speciale catalogus ontwikkeld met alle productinformatie.

  Zit je in de oriëntatiefase voor het starten van een nieuwe leisure onderneming? En ben je benieuwd wat voor producten wij leveren? Het inspiratiedeel bevat beelden van trampolineparken en speeltuinen die wij ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd hebben. Daarnaast vindt u al onze producten in de catalogus en voorbeelddesigns.

  Naast deze catalogussen kunt u ook een kijkje nemen in ons online Ins & Outs Magazine. Lees onder andere over het ontstaan van ELI Play en verhalen van ondernemers die met ELI Play hun park hebben opgezet.

  Vraag de catalogus direct aan.

 • +

  4. Waarom kiezen voor ELI Play?

  ELI Play is een professionele leverancier van indoor speeltoestellen. Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn wij dé expert in de Leisure branche. Wereldwijd hebben wij meer dan 2.500 indoor speeltuinen en 300 trampolineparken geïnstalleerd waar miljoenen mensen keer op keer plezier beleven.

  Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit zijn gevestigd in Boxtel. Samen met ondernemers creëren wij de meest unieke parken. We starten met een op maat gemaakt design, waarbij de beschikbare ruimte efficiënt wordt ingericht. De wensen van onze klanten en de capaciteit zijn hierbij belangrijke factoren.

  Vervolgens wordt dit ontwerp uitgetekend en geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit. Zo kunnen wij het proces nauw in de gaten houden en produceren wij toestellen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid en volgens de actuele norm.

  Na de opening van uw park staan wij ook voor u klaar. Onze service afdeling voert inspecties, reparaties, onderhoud en ballenbakreinigingen uit.

 • +

  5. Wat is de gemiddelde grootte van een speeltuin of trampolinepark?

  Onze speeltuinen en trampolineparken worden vaak op maat gemaakt. Wij leveren speelstructuren voor diverse locaties, zoals kinderopvangcentra, restaurants, tuincentra, winkelcentra, hotels, speeltuinen en family entertainment centers. De grootte van de speeltuin is afhankelijk van de locatie waar deze geplaatst wordt. De oppervlakte van veelvoorkomende kinderhoeken is tussen de 10 m² en 50 m². Maar een speelstructuur kan natuurlijk ook in een Family Entertainment Center worden geïnstalleerd, dan kan een structuur met klimtoestellen, glijbanen en touwbruggen gemakkelijk een oppervlakte hebben van meer dan 2.000 m².

  Voor trampolineparken geldt hetzelfde. Het ontwerp van een trampolinepark wordt op basis van de ruimte ingetekend. Het is afhankelijk van het gebouw en de wensen van de klant hoe een ruimte ingericht wordt. Daarnaast moet u rekening houden met zitplaatsen voor de bezoekers en een eventuele horecavoorziening.

 • +

  6. Zijn de speeltoestellen van ELI Play veilig?

  Onze speeltoestellen worden voor projecten over de hele wereld geïnstalleerd. Van kleine kinderhoeken tot grote indoor speeltuinen en trampolineparken. Wij kiezen zorgvuldig onze materialen uit en zorgen dat onze designs conform de Europese normen ontwikkeld worden. Ook zijn wij lid van de Internationale branche organisaties en de normcommissie voor trampolineparken.

  De veiligheid van de gebruikers van onze toestellen staat altijd voorop.

 • +

  7. Hoe maak ik een service afspraak?

  Het is belangrijk om speeltoestellen van indoor speeltuinen en trampolinepark goed te onderhouden, zodat de toestellen veilig en betrouwbaar blijven.

  Wilt u dat er een servicemonteur bij u langs komt op locatie voor het repareren van speeltoestellen of het reinigen van een ballenbak? Neem dan contact op met onze service afdeling. Dat kan via service@eliplay.com of +31 (0)411 745 300. Dan proberen wij zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

  Is een onderdeel kapot en wilt u een nieuw onderdeel bestellen? Stuur een foto en eventueel de afmetingen van het onderdeel naar service@eliplay.com.

 • +

  8. Hoe onderhoud ik een binnenspeeltuin of trampolinepark?

  Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan speeltoestellen voor de veiligheid van bezoekers en voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de toestellen. Wanneer u bij ELI Play een speeltuin of trampolinepark aankoopt, ontvangt u een handleiding voor het onderhouden van uw park. Hierin zijn checklists toegevoegd voor dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudswerkzaamheden.

  Wij delen graag een aantal tips voor het onderhouden van speeltoestellen.


  Heeft u een speeltoestel dat beschadigd of kapot is? Neem dan snel contact op met onze service afdeling om onveilige situaties te voorkomen. Mail naar service@eliplay.com of bel naar +31 (0)411 745 300.

 • +

  9. Hoe maak ik de ballenbak schoon? Bel ELI Play voor een ballenbakreiniging.

  Heeft u een ballenbak in uw kinderhoek of speeltuin? Maak deze dan regelmatig schoon. Bij ELI Play hebben wij een ballenwasmachine die de ballen reinigt. Neem contact op met onze serviceafdeling om een afspraak in te plannen. Een van onze servicemonteurs komt bij u langs op locatie en zuigt alle ballenbakballen op. Ze worden schoongemaakt in de machine en opgevangen in netten. Terwijl de ballen aan het drogen zijn, wordt de ondergrond van de ballenbak schoongemaakt. Vervolgens kan de ballenbak weer gevuld worden met de schone ballen.

  Ook is het mogelijk om zelf de ballenbak te reinigen. U kunt bij ELI Play een ballenwasmachine bestellen.

  Spoedreiniging van uw ballenbak?

  Moet uw ballenbak zo snel mogelijk gereinigd worden? Neem direct contact op met onze serviceafdeling via +31 (0)411 745 300. Dan proberen wij zo snel mogelijk langs te komen.

 • +

  10. Levert ELI Play ook speeltoestellen buiten Europa?

  Zeker! Wij leveren speeltoestellen voor indoor speeltuinen en trampolinepark wereldwijd. In de afgelopen 30 jaar hebben wij meer dan 2.500 indoor speeltuinen en 300 trampolineparken geïnstalleerd in meer dan 45 verschillende landen.

  Wij werken met een netwerk van verkopers gevestigd in verschillende landen in Europa (Nederland, Duitsland, Frankrijk en Denemarken). Vanuit onze productiefaciliteit in Boxtel leveren wij de onderdelen voor projecten over de hele wereld. Op onze website vindt u een kaart met gerealiseerde projecten.

 • +

  11. Waar bestel ik foamblokken voor mijn trampolinepark, ninja course, turnhal of skatepark?

  Foamblokken voor de foampit van uw trampolinepark, ninja course, turnhal of skatepark bestelt u eenvoudig bij ELI Play. Wij leveren foamblokken met een standaard afmeting van 200 x 200 x 200 mm. en deze zijn brandvertragend. De foamblokken zijn beschikbaar in de kleuren licht grijs, antraciet, rood, blauw, groen, oranje, geel en paars.

  Bekijk de mogelijkheden en bestel de foamblokken eenvoudig op de foamblok pagina.

 • +

  12. Is het mogelijk om de productiefaciliteit van ELI Play te bezoeken?

  Wij maken de onderdelen voor onze speeltoestellen in onze eigen fabriek in Boxtel. Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak te maken en om ons hoofdkantoor en productiefaciliteit te bezoeken. Hier zie je hoe verschillende processen gaan en hoe arbeidsintensief het is om bepaalde onderdelen te maken.

  Om u alvast een idee te geven van onze organisatie bekijkt u hier de bedrijsfvideo.

 • +

  13. Hoe kan ik mij voorbereiden op de heropening van mijn trampolinepark of speeltuin?

  Het coronavirus heeft de recreatiesector hard geraakt. De Amerikaanse branche organisaties IAAPA en IATP delen beiden een adviesrapport voor ondernemers in de recreatiesector. Hierin vindt u informatie en maatregelen die genomen kunnen worden voor de heropening van uw trampolinepark of speeltuin. Lees het artikel in ons Ins & Outs magazine.


Meer informatie aanvragen
Loading page...