Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Indoor Speelparadijs, Suniland Vela, Venezuela

Na het succes in Caracas, heeft de eigenaar van Suniland een nieuwe locatie geopend in Vela, Venezuela. De bezoekers van dit park worden meegenomen in de sfeer van het Wilde Westen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Winkelcentra en Indoor Speeltuinen, een succesvolle combinatie!

Na het succes van Suniland Caracas besloot de eigenaar verder uit te breiden. In Vela opende hij een nieuwe vestiging. Ook in La Boyera en Valencia heeft Suniland nieuwe vestigingen geopend.De combinatie van een indoor speeltuin en een winkelcentrum is een daverend succes in Venezuela.

Net als in Caracas is de speeltuin in Vela volledig gethematiseerd. Dit keer is er gekozen voor een western thema waarbij kinderen volledig op kunnen gaan in het stoere cowboyleven. De houten thematisering, waaronder een watertoren en geprinte doeken, zorgt voor een complete verhaallijn. De speeltuin is uitgerust met verschillende activiteiten, waaronder klimtorens, een power tower en de soft ball experience. Kinderen kunnen daarin veilig met luchtkanonnen op elkaar schieten als echte cowboys.

Suniland laat opnieuw zien dat een speeltuin in combinatie met een winkelcentrum een slimme en effectieve combinatie is. De eigenaar kijkt daarom inmiddels zelfs verder dan de vier reeds geopende vestigingen en hoopt op verdere groei, met ELI Play als leverancier.

Bekijk de Instagram pagina van Suniland.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...