Vorig artikel
Het ontstaan van binnenspeeltuin Kiddy Dome

Dream & Consider

Kinderspeelhoeken zorgen voor meer omzet en herhaalbezoeken

Marketingplan voor jouw onderneming

Volgend artikel

De voordelen van een speelhoek voor kinderen in uw organisatie

Met kinderen een restaurant of bouwmarkt bezoeken is soms een heel avontuur. Voor je het weet lopen ze te spelen met een grote hoeveelheid schroeven en spijkers of struikelt de bediening voor de zoveelste keer over los slingerend speelgoed. ELI Play biedt de oplossing! Kies voor een kinderspeelhoek op locatie. Lees hieronder over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Kindvriendelijke restaurants

Voor kinderen duurt een avondje uit eten vaak te lang. Eerst moeten ze wachten tot het eten komt, daarna duurt het nog een eeuwigheid voordat iedereen klaar is. En we weten allemaal, kinderen bepalen waar de volgende keer gegeten gaat worden. Tijd voor een kinderhoek. Je kan een kinderspeelhoek of speelzolder inrichten die geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden, zodat de ouders rustig en lekker uitgebreid kunnen tafelen. Een win-win situatie voor beiden!

Bouwmarkt

Klanten bezoeken vaak de bouwmarkt met kinderen en dat kan een heel gedoe zijn. Ouders zijn geregeld op zoek naar specifieke onderdelen en worden graag geadviseerd door medewerkers. Wanneer de kinderen zich vermaken in de kinderhoek, heb je genoeg tijd om klanten goed en rustig te woord te staan.

Unieke kinderspeelhoeken van ELI Play

Tuincentra

Creƫer beleving tijdens een dagje shoppen. Wanneer de aandacht van de jongste bezoekers wordt getrokken naar een speelstructuur, ontstaat er meer rust voor medewerkers en klanten. Zo kunnen ouders zich laten inspireren door het brede aanbod in uw winkel en medewerkers hebben tijd om klanten te helpen. De ouders halen de kinderen weer op als hun wagen gevuld is.

Gethematiseerd en op maat gemaakt

Een kinderspeelhoek kan perfect aansluiten bij de stijl van uw restaurant of tuincentrum. Heeft u een Pizzeria, dan kunnen wij de speelhoek in Italiaanse stijl ontwikkelen. Voor een tuincentrum is het jungle thema meer geschikt. Onze kinderhoeken worden op maat gemaakt. Als u een geschikte ruimte heeft, zorgt ELI Play voor een leuke structuur.

Uw eigen kinderhoek inrichten?

Neem contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag. Stuur een mail naar Stan via stan@eliplay.com of bel naar +31(0)411 745 307.

Alvast wat inspiratie opdoen voor een kinderspeelhoek? Bekijk dan ons assortiment binnen speeltoestellen!


Loading page...