Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Het ontstaan van binnenspeeltuin Kiddy Dome

Dream & Consider

Kinderspeelhoeken zorgen voor meer omzet en herhaalbezoeken

Marketingplan voor jouw onderneming

Volgend artikel

De voordelen van een speelhoek voor kinderen in uw organisatie

Met kinderen een restaurant of bouwmarkt bezoeken is soms een heel avontuur. Voor je het weet lopen ze te spelen met een grote hoeveelheid schroeven en spijkers of struikelt de bediening voor de zoveelste keer over los slingerend speelgoed. ELI Play biedt de oplossing! Kies voor een kinderspeelhoek op locatie. Lees hieronder over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Kinderspeelhoeken van ELI Play

Bent u op zoek naar een kinderspeelhoek voor uw tuincentrum, supermarkt, wachtruimte of hotel? Of wilt u zelf graag een speelhoek maken? Bij ELI Play kunt u terecht voor de leukste kinderspeelhoeken met verschillende thema’s en afmetingen. Wij ontwerpen en produceren al meer dan 30 jaar professionele speelhoeken in onze eigen productiefaciliteit in Boxtel. Onze kinderspeelhoeken vindt u door heel Europa! Denk hierbij aan restaurants, hotels, campings, wachtruimtes, supermarkten, kinderdagverblijven, luchthavens, meubelzaken, winkels, winkelcentra, bouwmarkten, tuincentra en indoor speeltuinen.

De kinderspeelhoeken worden ingericht met soft play producten, zoals een speelhuis, glijbaan, speelblokken. Heeft u een grotere ruimte beschikbaar? Bekijk dan de mogelijkheden van een speelstructuur, ballenbak, spelpanelen en eventueel interactieve elementen.

Kindvriendelijke restaurants

Voor kinderen duurt een avondje uit eten vaak te lang. Eerst moeten ze wachten tot het eten komt, daarna duurt het nog een eeuwigheid voordat iedereen klaar is. En we weten allemaal, kinderen bepalen waar de volgende keer gegeten gaat worden. Tijd voor een kinderhoek in uw restaurant. Een kinderspeelhoek in de horeca zorgt voor meer omzet, rust en herhaalbezoeken.

Je kan een kinderspeelhoek of speelzolder inrichten die geschikt is voor kinderen van diverse leeftijdsgroepen. Een toddler area voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar of een speelstructuur voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zo kunnen ouders rustig eten en langer blijven zitten in uw restaurant. Een win-win situatie voor beiden!

Misschien bent u al eerder speelhoeken van ELI Play tegengekomen bijvoorbeeld bij de Happy Italy, Lucky Apple, Fusion Plaza of diverse wokrestaurants.

Bouwmarkt

Klanten bezoeken vaak de bouwmarkt met kinderen en dat kan een heel gedoe zijn. Ouders zijn geregeld op zoek naar specifieke onderdelen en worden graag geadviseerd door medewerkers. Wanneer de kinderen zich vermaken in de kinderhoek, heb je genoeg tijd om klanten goed en rustig te woord te staan.

Unieke kinderspeelhoeken van ELI Play

Tuincentra

Creëer beleving tijdens een dagje shoppen. Wanneer de aandacht van de jongste bezoekers wordt getrokken naar een speelstructuur, ontstaat er meer rust voor medewerkers en klanten. Zo kunnen ouders zich laten inspireren door het brede aanbod in uw winkel en medewerkers hebben tijd om klanten te helpen. De ouders halen de kinderen weer op als hun wagen gevuld is.

Gethematiseerd en op maat gemaakt

Een kinderspeelhoek kan perfect aansluiten bij de stijl van uw restaurant of tuincentrum. Heeft u een Pizzeria, dan kunnen wij de speelhoek in Italiaanse stijl ontwikkelen. Voor een tuincentrum is het jungle thema meer geschikt. Onze kinderhoeken worden op maat gemaakt. Als u een geschikte ruimte heeft, zorgt ELI Play voor een leuke structuur.

Onderhoud en reparaties van kinderspeelhoeken

Staat de kinderhoek er al even en is deze toe aan een onderhoudsbeurt of kleine reparaties? Of wilt u de ballenbak laten reinigen? Onze service afdeling staat voor u klaar. Mail uw aanvraag naar service@eliplay.com en voeg foto’s toe van de situatie of de onderdelen die vervangen moeten worden. Zo kunnen wij direct zien of welke onderdelen aan vervanging toe zijn en kunnen wij de losse onderdelen opsturen of sturen wij een servicemonteur bij u langs.

Kinderhoek inrichten? Wij helpen u graag!

Wilt u een kinderspeelhoek kopen of bent u op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ons assortiment binnen speeltoestellen op onze website of vraag onze Play of Inspiratie brochure aan. Voor meer informatie neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw kinderspeelhoek!


Loading page...