Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Een speelparadijs voor de bezoekers!

De speeltuin is onlangs geïnstalleerd bij het vakantiepark Center Parcs de Haan in België. Hier zijn diverse speelhoeken gecreëerd.

Lees de Ins & Outs artikelen

Speeltijd voor diverse leeftijdsgroepen

Aan alle bezoekers is gedacht in de speeltuin. Voor de kleinste bezoekers is een toddler zone ingericht. Hier kunnen peuters en kleuters met soft play elementenn spelen, van de glijbaan glijden of in de ballenbak spelen. Daarnaast is er een grote speelstructuur gebouwd waar kinderen in kunnen klimmen en diverse obstakels tegenkomen, zoals touwbruggen.

Klimvulkaan en kartbaan

Wat je niet kan missen in de speeltuin zijn de Klimvulkaan en Kartbaan! De Klimvulkaan is net zoals de gehele speelstructuur en de soft play elementen gethematiseerd met een jungle thema. De klimvulkaan is bijna 4 meter hoog. Kinderen klimmen kunnen via alle kanten naar boven klimmen en via de glijbaan naar beneden glijden. Daarnaast is een kartbaan geïnstalleerd met kleine karts waar kinderen keer op keer plezier aan beleven.

Soft play en speelstructuur
Soft play en speelstructuur

Benieuwd naar onze speeltoestellen?

Wil jij inspiratie op doen voor jouw eigen speeltuin, kinderhoek of family entertainment center? Download onze inspiratie catalogus, hierin vind je diverse voorbeelden van onze projecten. Ben je benieuwd naar de speeltoestellen die wij leveren voor speeltuinen? Download dan de play catalogus op de website.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...