Privacy statement

In deze privacyverklaring legt ELI Play (European Leisure Industries B.V.), gevestigd te Korenmolen 18 (5281 PB) in Boxtel (geregistreerd bij Kamer van koophandel in Eindehoven onder nummer 16081444) uit welke persoonsgegevens zij verzamelen en gebruiken. Daarnaast worden de doelen waarvoor deze gegevens gebruikt worden omschreven. ELI Play respecteert de privacy van haar klanten, partnerbedrijven en leveranciers en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk conform de richtlijnen op het gebied van gegevensbescherming. Wij adviseren u deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van deze website, ontvangt ELI Play gegevens van haar bezoekers. Wij vragen bijvoorbeeld om uw gegevens in te vullen bij het aanvragen van informatie of de catalogus. Ook kunt u zich inschrijven voor onze maandelijkse klanten nieuwsbrief.

Persoonsgegevens zijn gegevens die expliciet gebruikt worden voor het bepalen van uw identiteit. Het bevat informatie zoals uw naam, adres en e-mailadres. Wij slaan alleen informatie op die u vrijwillig bij ons heeft achtergelaten, zoals bij het aanvragen van informatie.

Deze gegevens worden voor de volgende doelen gebruikt:

  • Bij het antwoorden van uw vragen en/of verzoeken
  • Bij het toesturen van een inspiratiecatalogus
  • Bij het versturen van de maandelijkse klanten nieuwsbrief

Beveiliging persoonsgegevens

Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens veilig zijn. Daarom zorgen wij voor passende technische en organisatorische maatregelen om verlies, misbruik of diefstal van uw persoonsgegevens te voorkomen. Zoals het gebruik van een beveiligde SSL-verbinding tijdens het invullen van informatie aanvraagformulieren of nieuwsbrief aanmeldingen. Een SSL-verbinding is te herkennen aan de URL in uw webbrowser, deze begint met https in plaats van http.

Geen enkele veiligheidsmaatregel is echter 100% veilig, daarom adviseren wij u om aanvullende maatregelen te treffen om uw persoonsgegevens te beschermen, zoals het installeren van een up-to-date anti virus software. Het versturen van data kan datalekken opleveren. Het is voor ons onmogelijk data van derde partijen compleet te beschermen.

Bewaartermijnen

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang u producten of diensten afneemt bij ELI Play of zolang u ingeschreven blijft voor onze klanten nieuwsbrief.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op veel websites worden gebruikt. Cookies worden ontwikkeld tijdens uw bezoek aan onze website en opgeslagen op onze server. Onze cookies bevatten geen persoonlijke informatie. De cookies die onze server opslaat worden enkel beheert door onze eigen server en niet door derden partijen. De meeste browsers zijn ingesteld om automatisch cookies te accepteren. Als u de cookies niet automatisch wilt accepteren, kunt u dit uitschakelen in uw browserinstellingen. Het is ook mogelijk om onze website te bekijken zonder het gebruik van cookies. Dit kan mogelijk lijden tot functionele beperkingen.

Lees onze cookieverklaring.

Overige actieve content

JavaScript, ActiveX en andere controle elementen en scripttaal die voor de website gebruikt worden bevatten uitvoerende elementen die voor veiligheidsredenen op elk moment gedeactiveerd kunnen worden. Onze website werkt ook zonder het gebruik van JavaScript.

Analytische cookies

ELI Play maakt gebruik van analytische cookies. Deze worden verwerkt door Google Analytics. ELI Play heeft een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. Wij hebben gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres, ‘gegevens delen’ uitgezet en maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

Door analytische cookies te gebruiken kunnen wij zien hoe bezoekers de website gebruiken. We meten bijvoorbeeld welke webbrowser u gebruikt, welke pagina’s u heeft bezocht en hoe lang u de website heeft bezocht. Wij maken gebruik van deze informatie om beslissingen te nemen voor de inrichting van de website.

Sociale media

Op de website staan buttons die linken naar social media kanalen. Zo kunt u informatie van onze website, zoals magazine artikelen, delen op Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube. Deze buttons zijn codes van social media kanalen die zorgen dat uw inloggegevens bewaard blijven, zodat u niet elke keer hoeft in te loggen zodra u iets wilt delen. Om te zien wat deze partijen doen met persoonlijke gegevens verwijzen wij u naar de privacy verklaringen van Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Recht op inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens

Wanneer u uw persoonsgegevens heeft ingevuld op de onze website, kunt u ons een verzoek sturen om deze gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Hiervoor neemt u contact op met onze marketingafdeling via marketing@eliplay.eu.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij adviseren u om de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u gebruik maakt van deze websites.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van onze persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit persoonsgegevens tegen de verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hier contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring is gebaseerd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Wijzigingen of toevoegingen van de website, kunnen leiden tot wijzigingen van de privacyverklaring. Wij adviseren u daarom regelmatig de privacyverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22 oktober 2018.

Contactgegevens

Heeft u vragen over het privacy beleid van deze website, neem contact op met ELI Play via:

Korenmolen 18
5281 PB Boxtel
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)411 745 300
E-mail: marketing@eliplay.eu

Neem contact op
Loading page...