Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Rustig shoppen met de kinderen

Bij Intratuin Duiven is midden in het tuincentrum een grote speeltuin geïnstalleerd. In deze speeltuin kunnen kinderen klimmen, klauteren en glijden.

Lees de Ins & Outs artikelen

Tuincentrum met speeltuin

Het tuincentrum is gelegen op de woonboulevard in Duiven en biedt bezoekers gratis toegang tot de binnen- en buitenspeeltuin. In de speeltuin vind je een grote speelstructuur met verschillende obstakels, touwbruggen, trampolines, een PowerTower en diverse kruipbuizen en glijbanen. Naast de speeltuin vind je een ruime horecagelegenheid met wel 1.000 zitplaatsen. Een bezoek aan het tuincentrum is hier een uitje voor het hele gezin. Één ding is zeker: de kinderen gaan volgende keer weer mee!

Gethematiseerde speeltuin

De speeltuin van 4 lagen is geheel in de stijl ontwikkeld van een oude fabriek. Overal waar je kijkt zie je dat het thema is doorgevoerd om alle speeltoestellen heen. Dit geeft een unieke beleving aan de bezoekers!

Gethematiseerde speeltuin Intratuin Duiven
Gethematiseerde speeltuin Intratuin Duiven

Speeltuin of kinderhoek toevoegen in tuincentrum

Ben je onder de indruk van deze gigantische speeltuin en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuincentrum? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bepreken via info@eliplay.com of +31(0)411 745 300.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...