Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als leverancier van speeltoestellen zijn wij ons bewust van de maatschappelijke rol die wij vervullen. Kinderen en volwassenen beleven keer op keer plezier in onze speeltuinen en trampolineparken. Sport, spel en plezier zorgt voor verbinding!

Verbinding is een belangrijke factor zowel binnen als buiten onze organisatie. Wij werken aan sterke relaties met onze leveranciers, klanten en partners. Daarnaast zorgen onze producten voor verbinding en plezier bij onze klanten en eindgebruikers.

Wij leveren kwalitatieve producten en diensten aan onze klanten. Met onze effectieve en efficiënte werkwijze proberen wij de reststromen te beperken. Het verduurzamen van onze bedrijfsprocessen en activiteiten zien wij als een continu proces, wij streven altijd naar verbetering.

Recycle flow ELI Play
Recycle flow ELI Play

Mensen

Op een verantwoorde wijze ondernemen gaat over mensen. ELI Play richt zich op het creëren van fun en happiness zowel voor onze klanten als de eindgebruikers, maar ook voor onze werknemers. Wij vinden het belangrijk dat mensen plezier hebben in hun werk en daarmee plezier creëren voor anderen.

  • Wij werken samen met een team van ca. 65 medewerkers; verkoop, creatieve en technische designers, productontwikkeling, werkvoorbereiding, productie, transport en installatie.
  • Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit zijn gevestigd in Boxtel, Nederland. In de groeiende markt proberen wij bij te dragen aan het creëren van werkgelegenheid in Nederland.
  • Wij bieden medewerkers een veilige en vertrouwde werkomgeving. Medewerkers worden uitgedaagd en krijgen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door het leren van nieuwe vaardigheden en de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
  • Wij zijn lid van de normcommissies voor speeltoestellen en trampolineparken, waar wij ons inzetten voor de ontwikkeling van veilige speeltoestellen.
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf en begeleiden stagiaires op diverse afdelingen.

Wereld

Bij het ontwerpen en produceren van onze speeltoestellen richten wij ons op de kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Onze speeltoestellen worden gemaakt van kwalitatieve materialen die wij inkopen bij lokale en Europese leveranciers.

In onze eigen productiefaciliteit worden de speeltoestellen op een efficiënte en effectieve werkwijze geproduceerd. We hebben het gehele productieproces in eigen hand, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Dat zorgt voor een lange levensduur van de speeltoestellen en lage onderhoudskosten.

Onze speeltoestellen laten wij door erkende keuringsinstanties certificeren, zodat wij de beste kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen aan onze klanten. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de speeltoestellen voldoen aan de gestelde norm.

Voor onze speeltoestellen en trampolineparken hebben wij een modulair systeem ontworpen. Dankzij dit modulaire systeem is het mogelijk om de toestellen eenvoudig aan te passen, te repareren of te herplaatsen wanneer dat nodig is. Zo zorgen wij voor de maximale levensduur van onze toestellen.

Neem contact op
Loading page...