Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Indoor speeltuin met thematisering

Artikel

5 populaire trampolinepark toestellen

Meer bezoekers in jouw speeltuin of trampolinepark

Volgend artikel

Trampoline events van ELI Play

Bij ELI Play vind je de nieuwste trends voor binnenspeeltuinen en trampolineparken. Wij houden ons continu bezig met de ontwikkeling en optimalisatie van speeltoestellen. Wereldwijd hebben wij al meer dan 250 trampolineparken geïnstalleerd.

Trampolinespringen is niet meer zoals vroeger. Tegenwoordig biedt een trampolinepark veel meer dan enkel trampolines. Het is een combinatie van sport en fun, want er is zoveel meer te doen dan alleen springen in een trampolinepark! Wat zijn populaire trampolinetoestellen? In dit artikel lichten wij vijf events uit.

1. Twister

Wie blijft het langste in de race? Dit is een geweldig event voor groepen! Het concept van de Twister is gelijk aan de sweeper van het tv-programma Wipe-out. 8 spelers springen ieder op een aparte trampoline over de ronddraaiende armen van de Twister heen. Word je geraakt? Dan lig je uit het spel en gaan de overgebleven spelers door tot er een winnaar over is.

2. Stunt area

De Stunt Area kan je niet missen in een trampolinepark. Hier vind je verschillende uitdagingen zoals een Battle Beam, Rolling Barrel en Slackline met daaronder een Foampit of Airbag. De Battle Beam is een smalle balk waarop bezoekers kunnen duelleren met grote sticks. De truc is om in balans te blijven en de tegenstander zo snel mogelijk van de balk af te slaan. De Slackline is een uitdaging voor bezoekers en een echte trend! Balans houden en in een keer over de stak gespannen band proberen te lopen zonder er van af te vallen. Ook bij de RollingBarrel wordt het evenwicht van de bezoekers op de proef gesteld. De RollingBarrel bestaat uit losse delen die onafhankelijk van elkaar bewegen. Met de juiste techniek bereik je de overkant!

3. Ninja course

De Ninja Course biedt uitdaging en plezier aan zowel kinderen als volwassenen. De Ninja Course is een parcours dat bestaat uit verschillende obstakels. De moeilijkheidsgraad van de verschillende obstakels die wij aanbieden varieert. Zo is het mogelijk om verschillende ‘banen’ aan te leggen waarbij de een geschikt is voor beginners en de ander voor gevorderden.

Het doel is om zo snel mogelijk de overkant te halen zonder te vallen. Om het nog spannender te maken is het mogelijk om een timer systeem toe te voegen. Zo kunnen bezoekers gaan voor de snelste score.

Slackline en Ninja Course

4. Dunk Zone

De Dunk Zone kom je tegen in diverse trampolineparken. Deze bestaat uit een extra lange trampoline met daarboven een basketbalring. Zo hebben jumpers de ruimte om zichzelf goed af te zetten, een hoge sprong te maken en de bal door de ring te gooien. Door de trampoline is het een stuk eenvoudiger om dichtbij de basket te komen!

In de Dunk Zone kunnen jumpers hun techniek oefenen en skills verbeteren. Het is mogelijk om meerdere baskets naast te installeren, zodat bezoekers met elkaar de competitie aangaan.

5. Interactive games for trampoline parks

Hoe maak je een trampolinepark nog leuker? Door het toevoegen van interactieve spellen! Geef jouw trampolinepark een boost met de nieuwe technologie.

  • ValoJump

De ValoJump is een interactief trampoline spel waarbij de speler moet springen om punten te halen of vijanden te verslaan. De ValoJump kan geïntegreerd worden in trampolineparken en als standalone attractie geplaatst worden in speeltuinen. Dit spel kan je alleen spelen, maar Valo Motion biedt ook duo games! Wanneer twee ValoJump toestellen naast elkaar geplaatst worden, kunnen spelers tegen elkaar strijden.

  • CardioWall

De CardioWall bevat twee spelopties om de snelheid en het reactievermogen van de spelers op de proef te stellen. De spelers springen op de trampoline en moeten zoveel mogelijk pods raken binnen één minuut. Ook hierbij is het mogelijk om duo games te spelen wanneer twee spelborden aan elkaar gekoppeld worden.

  • DodgeAttack

Voeg de DodgeAttack toe aan de Dodgeball of Multi Sport Arena! Het doel is dat spelers de bal zo vaak mogelijk tegen het spelbord van de tegenstanders gooien. De puntentelling van het spel wordt automatisch bijgehouden op het digitale scorebord.

ValoJump, CardioWall and DodgeAttack
ValoJump, CardioWall and DodgeAttack

Meer informatie over trampolinetoestellen?

Bekijk ons assortiment aan trampolinetoestellen op de jump product pagina of vraag onze catalogus aan. Neem contact op met onze verkoopafdeling via info@eliplay.com of +31(0)411 745 300.


Loading page...