ELI Play

Welkom in onze dynamische wereld van sport en spel. We zijn ambitieus. We willen een voorbeeld zijn voor de leisure sector. We helpen ondernemers met het ontwerp, installatie en onderhoud van hun eigen, tailormade leisure park.

Bij ELI Play zijn we met zo’n 75 medewerkers. We ontwerpen en produceren verrassend veelzijdige speeltuinen en trampolineparken, waaraan kinderen en volwassenen keer op keer plezier beleven. En dat doen wijzelf ook. We genieten van ons vak. Al onze kennis en kunde wordt gebruikt in het ontwerp en de fabricage van onze producten. We werken vanuit een nieuwe, ultra moderne fabriek te Boxtel in het zuiden van Nederland. Alles is maatwerk.

Telkens introduceren we nieuwe vondsten en toevoegingen, waarmee ondernemers hun park kunnen uitbreiden en concurrerend kunnen zijn. Met uitgekiende marketing en preventief onderhoud dragen we nog verder bij aan de groei van hun onderneming.

Nu en in de verre toekomst. Wereldwijd.

We zijn trots op onze samenwerking met ELI Play, waarvan we zeker kunnen zeggen dat we samen een nieuw en uniek concept hebben neergezet.

Anneke Stins ,  commercieel directeur van Breepark en Kabonk

ELI als onze partner: betrouwbaar, innovatief en goed in samenwerken. Samen hebben we de beste en grootste trampolineparken in Polen gebouwd: GOjump. Zowel het design- als installatieproces verliepen soepel en professioneel!

Maciej Tkacz ,  GOjump

Het is een privilege om te kunnen doen wat je het allerleukste vindt. Dat is niet iedereen gegeven. Ik ben er dankbaar voor.

Eric Verstappen ,  Oprichter ELI Play

Onze Klanten

Loading page...