Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

ELI Play

Welkom in onze dynamische wereld van sport en spel. Wij zijn de Europese producent en leverancier van speeltoestellen voor binnenspeeltuinen, trampolineparken en sport courses. Wij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden speeltoestellen van de hoogste kwaliteit.

ELI Play, European Leisure Industries, startte in 1994 met het reinigen van ballenbakken. Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een internationale producent van speeltoestellen. Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit zijn gevestigd in het zuiden van Nederland, Boxtel, waar wij werken met een ervaren team van ongeveer 70 medewerkers. Daarnaast hebben wij verkoopkantoren in Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Op deze manier kunnen wij de beste service leveren aan klanten over de hele wereld.

Wij opereren vanuit onze moderne productiefaciliteit van meer dan 10.000m². Zo kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze speeltoestellen garanderen. Alle projecten die wij leveren worden op maat gemaakt en voldoen aan de Europese norm.

Het is fantastisch om dromen van ondernemers te realiseren door het realiseren van nieuwe parken of parken uit te breiden. Wij blijven continu ontwikkelen, zetten trends in de leisure branche en bedenken nieuwe concepten. In de afgelopen 30 jaar hebben wij meer dan 2.500 speeltuinen en 300 trampolineparken gerealiseerd.

ELI Play memberships

We zijn trots op onze samenwerking met ELI Play, waarvan we zeker kunnen zeggen dat we samen een nieuw en uniek concept hebben neergezet.

Anneke Stins ,  commercieel directeur van Breepark en Kabonk

ELI als onze partner: betrouwbaar, innovatief en goed in samenwerken. Samen hebben we de beste en grootste trampolineparken in Polen gebouwd: GOjump. Zowel het design- als installatieproces verliepen soepel en professioneel!

Maciej Tkacz ,  GOjump

Onze Klanten

Loading page...