Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

3D Binnen Speeltuin, Suniland Caracas, Venezuela

Spelen bij Suniland Caracas, in Venezuela, voelt alsof je op een echt piratenschip bent. Dankzij de houten 3D thematisering worden de gasten hier onthaald op een unieke ervaring.

Lees de Ins & Outs artikelen

Verrijk je indoor Speelparadijs met 3D Thematisering van ELI Play!

Met een gemiddelde dagtemperatuur van maar liefst 25 graden Celsius zou je denken dat het animo voor indoor spelen laag is in Venezuela. Net als in West-Europa is de winterperiode er echter nat. Suniland Caracas, dat is gevestigd in de Tolon Fashion Mall, wordt daarom goed bezocht. De combinatie van een indoor speeltuin en een winkelcentrum zorgt voor meer winst bij beide partijen.

Suniland Caracas is een volledig met hout gethematiseerde speeltuin en biedt plezier aan meer dan 200 kinderen tegelijk. Met tal van activiteiten, waaronder een gethematiseerde speelstructuur in de vorm van een piratenschip en een glijbaan die uitmondt in de vorm van een haai, weet Suniland net dat beetje meer te bieden. Suniland heeft iedere bezoeker iets bijzonders te bieden; van de jongste bezoekers tot en met tieners.

Zodra je de foodcourt van de Tolon Fashion Mall betreedt, ben je onder de indruk van deze speeltuin. Sinds de opening maakt de ondernemer achter Suniland zijn dromen al waar. Inmiddels heeft hij het concept al op meerdere locaties kunnen uitrollen. De planning is om naast indoor speeltuinen ook aan de slag te gaan met trampolineparken. Een nog uniek concept in Venezuela. ELI Play is momenteel de vaste leverancier van de speeltoestellen.

“Suniland is een ideaal park voor mijn kinderen, die 4 en 7 jaar oud zijn. De attracties zijn volledig in piratenstijl uitgevoerd. Voor hen zijn de glijbanen het absolute hoogtepunt. Zelf vind ik het fijn dat het er schoon is en dat alles goed wordt onderhouden. Er wordt goed gelet op de kind veiligheid en het personeel is erg vriendelijk.”

klant SunilandBekijk alle foto’s


Loading page...