Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Speeltuin met eigen 2D thematisering

Het is een ervaring van 2.000 m²! Bij binnenspeeltuin GOkidz vind je zoveel events dat kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Lees de Ins & Outs artikelen

Gethematiseerde speeltuin

GOkidz in Krakau is een speeltuin die hun eigen thema heeft ontwikkeld. Overal vind je het kleurrijke superkrachten thema. Door een thema te creëren in de speeltuin, wordt het een echte ervaring voor de bezoekers! De helden zijn overal zichtbaar, zoals op de vulkaan, de airbag, de muren, de speelstructuur en de Multi Sport arena. Kinderen voelen zich helden met superkrachten wanneer zij een dag spelen in de speeltuin.

Gethematiseerde binnenspeeltuin GoKidz
Gethematiseerde binnenspeeltuin GoKidz

Speeltuin zones

De speeltuin is gericht op kinderen van diverse leeftijdscategorieën. Voor de kleinste bezoeker is een toddler zone ingericht. Hier maken kinderen plezier in de ballenbak, glijden ze van de glijbaan en spelen ze met zachte speelblokken en figuren.

In de speeltuin zijn diverse glijbanen geïnstalleerd. Je vind hier maar liefst 7 glijbanen! Een Spiral slide, gethematiseerde Astra slide, twee Tube slides en drie Tube slides die gemonteerd zijn aan de PowerTower. Vanaf verschillende verdiepingen kunnen kinderen naar beneden glijden.

Ook voor de wat oudere kinderen zijn er coole events zoals de bumper cars, Kartbaan, Mini Ninja en Multi Sport arena!

GOkidz is een spelarena! Met hun eigen spelsysteem kunnen kinderen punten verdienen. Bekijk de video online.

Jouw eigen gethematiseerde speeltuin starten?

Bekijk de projecten zoals Kids Wonderland, Intratuin Duiven en Center Parcs de Haan op onze website. Vraag de catalogus aan voor meer inspiratie en neem contact op met onze sales afdeling voor vragen. Wij helpen je graag!

Gethematiseerde kinderhoek en bumper cars
Gethematiseerde kinderhoek en bumper cars

Loading page...