Safety statement

Betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en flexibiliteit zijn de kernwaarden waar ELI Play voor staat.

ELI Play streeft er naar om een omgeving te creëren waarin men geluk en plezier beleeft, waarbij veiligheid centraal staat en waar kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Daarom zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen van veilige producten met een hoogwaardige kwaliteit. 

ELI Play combineert slim ontwerp met de allerbeste materialen waardoor we een lange technische en economische levensduur kunnen verzekeren! Alle producten die ELI Play ontwerpt, produceert en installeert worden vervaardigd conform de actuele normen.Dit resulteert in een veilige ELI Play omgeving waar kinderen zichzelf veilig kunnen ontwikkelen. 

U vraagt zich zeker af welke materialen we gebruiken? Er wordt in onze speelstructuren en trampolineparken enkel gifvrij en brandvertragend PVC vinyl gebruikt. Daarnaast worden al onze fijnmazige netten extra omgezoomd om uitscheuren te voorkomen zodat er geen enkel kind uit uw speelstructuur valt. 

Ook ons drukwerk wordt in eigen beheer geprint, hierdoor kunnen we snel leveren en alles op maat maken. Dankzij een speciale printtechniek ontstaat er een zeer slijtvaste laag op het vinyl. Dit zorgt ervoor dat de intensief gebruikte producten zoals soft play elementen en gethematiseerde klimwanden minder snel slijten dan bij andere leveranciers. 

Niet alleen de kleinste kinderen zijn onze prioriteit ook de oudere kinderen dienen zichzelf te kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. De ‘jump sheets’ die we gebruiken in onze trampolineparken hebben een draagkracht van maar liefst 17 volwassenen. Daarnaast wordt de foampadding om het staal af te schermen schuin afgewerkt om vervorming te voorkomen. Hierdoor blijven de randen langer mooi en vormen ze geen struikelgevaar. 

Wij stellen hoge eisen aan al onze producten, om een kwalitatief hoogwaardige en veilige speeltuin of trampolinepark te creëren voor uw klanten. Dan kunt u gerust zijn.

Lid van:


Neem contact op
Loading page...