Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Start uw eigen binnenspeeltuin of trampolinepark

Droomt u van een eigen indoor leisure locatie? Ga ervoor, want geen enkele sector geeft zowel de ondernemer als de bezoeker zoveel plezier. Wij maken speeltoestellen voor trampolineparken, speeltuinen, sport courses en HiT iT! arena's. Met ons stappenplan in de hand brengt u dromen tot leven.
 • +

  1. Een eigen binnenspeeltuin of trampolinepark starten?

  Het ontwikkelen en openen van uw eigen leisure locatie is niet iets dat u van de ene op andere dag besluit. U vraagt zich misschien af of het starten van een laserpark, een indoor speeltuin of een trampolinepark wel iets voor u is en wat ervoor nodig is. Welke stappen moet u gaan zetten en wat kunt u leren van anderen die de sprong in het diepe eerder namen?

  Bij ELI Play onderhouden we al meer dan 30 jaar intensieve contacten met zeer diverse ondernemers: van starters tot ervaren investeerders. Dit plan neemt u mee langs de belangrijke stappen die moeten worden gezet om van uw gedroomde locatie een persoonlijk én zakelijk succes te maken.

  Neem vooral ook een kijkje in ons Ins & Outs magazine en raak geïnspireerd door de succesverhalen van ondernemers die al eerder met ELI Play in zee gingen.

 • +

  2. Welke stappen moet u zetten om uw eigen Indoor Leisure activiteit te beginnen?

  U bent serieus aan het overwegen om uw eigen Leisure activiteit te beginnen. Een mooi moment. Tijdens uw ‘consider’ fase bepaalt u welke activiteit het beste bij u past. Gaat u voor ‘sports’, ‘play’ of ‘jump’? In alle gevallen bent u bij ELI Play aan het goede adres.

  In deze verkennende fase is het van het grootste belang om inspiratie op te doen. Om letterlijk te zien welke ontwikkelingen er zijn. En wat er te koop is. U zit ongetwijfeld vol vragen, die wij graag samen met u beantwoorden. Dit is het moment om een afspraak te maken met onze verkoopafdeling en langs te komen bij onze productiefaciliteit. Zo kunnen wij u uitleggen wat ELI Play precies doet en wat wij voor u kunnen betekenen na de opening van uw eigen park. In deze fase delen wij voorbeeldoffertes zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden voor speeltuinen of trampolineparken en de bijbehorende investeringen.

  Zelf werkt u tijdens deze fase natuurlijk aan uw businessplan. Bij het opstellen van uw plan zult u ongetwijfeld locatie onderzoek doen, de mogelijkheid tot financiering in kaart brengen, cijfers opvragen bij brancheorganisaties en een concurrentieanalyse maken.

 • +

  3. Wat is de investering van een Binnenspeeltuin of trampolinepark?

  Op basis van uw businessplan heeft u de financiering rond. De start van uw eigen park komt in zicht!

  Nu gaat u een besluit nemen over de koop. Hierbij moet u nauwkeurig kijken naar de te verwachten bezoekersaantallen en de inrichting die daar het beste bij aansluit. Als we alle details hebben afgevinkt, starten we met het uiteindelijke design en maken we een passende productieplanning.

 • +

  4. Ontwerpen en produceren van uw indoor activiteit door ELI Play

  We hebben onze samenwerking met een handtekening bezegeld. Het team van ELI Play gaat voor u aan de slag. Tijdens de productie houden we u nauwkeurig op de hoogte van het verloop. Zodra we in onze productielocatie in Boxtel de productie van de door u bestelde componenten afronden, komen onze specialisten uw park installeren. Uw droom wordt werkelijkheid!

  Zelf bent u in deze fase natuurlijk aan het opwarmen voor de opening. In deze fase is het belangrijk om het juiste personeel aan te nemen en op te leiden, het inrichten van de horecagelegenheid, het promoten van uw park in de omgeving en het organiseren van de grote opening.

 • +

  5. De opening van uw eigen binnenspeeltuin of trampolinepark

  De openingsdag staat omcirkeld in uw agenda. Natuurlijk loopt u nu tegen vragen aan als ‘hoe onderhoud ik mijn structuur’ en ‘wat kan ELI Play daarin betekenen’. Dit is het moment dat we u voorstellen aan de collega’s van onze service afdeling. Zij gaan u ondersteunen bij het onderhoud en eventuele reparaties aan uw park.

 • +

  6. Investeren en ontwikkelen van uw indoor speeltuin of trampolinepark doet u zo!

  U bent al enige tijd open. Nu komt het erop aan om de bezoekersaantallen hoog te houden en als het mogelijk is steeds een stukje verder te laten stijgen. Daar moet aan gewerkt worden. We houden u daarom met ons Ins & Outs magazine op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en slimme vondsten van collega-ondernemers. Daarnaast blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen door u aan te melden voor onze online nieuwsbrief via de website.


Meer informatie aanvragen Download whitepaper stappenplanLoading page...