Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Indoor Speeltuin, KidsHouse Bratislava, Slowakije

Beweging en een gezonde leefstijl gaan hand in hand bij het Slowaakse Kidshouse. In deze speeltuin voor jong en oud is er flinke aandacht voor verantwoorde voeding.

Lees de Ins & Outs artikelen

Beweging en gezonde voeding bij jouw leisure faciliteit mogelijk!

De ondernemers achter KidsHouse in Bratislava brengen de slogan van ELI Play – ‘every day a happy day’ mooi in de praktijk. Ze creëerden een uitnodigend en familievriendelijk entertainmentcentrum met speeltuin en trampolineparken in 1.500 vierkante meter, waar jonge kinderen en tieners zich kunnen vermaken.

Inmiddels is vrijwel iedereen zich ervan bewust dat goede voeding belangrijk is. Bij KidsHouse hebben ze daar hun kracht van gemaakt. Waar bij veel speeltuinen de focus ligt op verjaardagfeestjes met frietjes en een frikandel, treft de bezoeker van KidsHouse de aangename combinatie aan van beweging en een gezonde levensstijl. Geen gefrituurd eten in Bratislava, maar biologische koffie, koekjes op basis van meergranen meel en verrassende gerechten, op basis van gezonde ingrediënten.

Niet alleen voeding is belangrijk bij KidsHouse. De ondernemers kozen ELI Play als hun leverancier omdat ze waarde hechten aan hoge kwaliteit en veiligheid. KidsHouse vermeldt dan ook met trots een speeltuin te bezitten met een TÜV-certificaat.

Indoor speeltuin Kidshouse
Indoor speeltuin Kidshouse
“Van bewegen en spelen krijgen kinderen gezonde trek. Daar spelen we bij KidsHouse op in. In onze keuken gebruiken we verse ingrediënten en bereiden we gerechten zo dat de voedingswaarde en natuurlijke sappen behouden blijven. De keuken is open, zodat onze gasten op elk moment een kijkje kunnen nemen.”

Eigenaar KidsHouse

Bekijk de speelstructuur op de website.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...