Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Jumpsquare Eindhoven: Trampolinepark en HiT iT! arena

Dream & Consider

FEC, Family Entertainment Centres

Indoor speeltuin met thematisering

Volgend artikel

Wat is een Family Entertainment Center (FEC)?

Een Family Entertainment Center, vaak afgekort als FEC, is een locatie die diverse attracties biedt aan bezoekers van verschillende leeftijdscategorieën. Bezoekers kunnen zich er de hele dag vermaken!

FEC’s bieden entertainment voor verschillende doelgroepen, zoals vriendengroepen, families, ouders met kinderen, tieners en collega’s die een bedrijfsuitje hebben. Ook is het ideaal voor kinderfeestjes!

Een combinatie van activiteiten

In een FEC vind je activiteiten zoals indoor speeltuinen, trampolineparken, klimwanden, sport parcours, HiT iT! arena's, hoogteparcours, Laser tag games, Laser Maze games, Glow in the Dark golf, bowlingbanen, kartbanen en virtuele spellen (VR en AR). Door de verschillende soorten activiteiten is er voor de hele familie iets te doen, de jongere kinderen spelen graag in de speeltuin terwijl de tieners liever op de trampolines springen of gaan wandklimmen.

Het totaalconcept van een FEC maakt het aantrekkelijk voor bezoekers. Vaak zijn FEC’s niet zo duur in verhouding tot grote pretparken en bezoekers bepalen zelf wanneer zij komen, hoelang ze blijven en welke activiteiten zij doen.

Family entertainment centers geïnstalleerd door ELI Play

FEC’s worden steeds populairder. Wij hebben bij diverse Family Entertainment Centers speeltoestellen geïnstalleerd. Een aantal voorbeelden zijn Hupalupa, UP2PLAY, Loisi Flandres en KiddyDome.

  • Hupalupa

Hupalupa is gevestigd in een winkelcentrum in Istanbul. Zowel de indoor speeltuin als het trampolinepark zijn geïnstalleerd door ELI Play. Ouders kunnen rustig gaan shoppen terwijl de kinderen zich de hele dag vermaken in het leisure park!

  • UP2PLAY

Ook bij UP2PLAY in Frankrijk heeft ELI Play een trampolinepark en kinderspeeltuin geïnstalleerd. Een ideale locatie voor families, want voor alle leeftijdscategorieën is er wat te doen!

  • Mega Bounce & Mindocino

Alles wat je wil onder één dak! Het gigantische en vernieuwende Family Entertainment Center in Minden biedt plezier en avontuur voor bezoekers van alle leeftijden. Het bestaat uit Mega Bounce, een trampolinepark met een Ninja Course en HiT iT! Arena, en Mindocino, een kleurrijke binnenspeeltuin met Multi-Sport Arena en peuterzone, en natuurlijk een horecagedeelte.

  • Loisi Flandres

Bij Loisi Flandres heeft ELI Play een indoor speelstructuur met onder andere een PowerTower, touwbruggen en Klimvulkaan geïnstalleerd. Daarnaast hebben wij nog een peuterzone ontwikkeld voor de allerkleinsten. Dit allemaal in stijl van het Vlaamse boerenleven.

  • KiddyDome – Swiss Family Center

KiddyDome is een onwijs groot activiteitenpark met een totale oppervlakte van 6.000 m². Wat het meeste opvalt in dit park? De Donut Glider van 60 meter lang! Daarnaast installeerde ELI Play ook het trampolinepark: Jumping Dome.

  • PEPA Funpark

Een enorm Family Entertainment Center in Lennestadt: PEPA Funpark. Het is niet gewoon een speeltuin, het is 3.000 m² vol met speeltoestellen, trampolines en sporttoestellen. Bezoekers raken niet uitgespeeld!

  • Movin Park

Movin park Cernay biedt 6 verschillende activiteiten aan: een trampolinepark, speeltuin, peuterzone, klimwand, jump tower met airbag en diverse interactieve spellen. Het is de perfecte combinatie van attracties voor de hele familie om een geweldige dag te beleven.

Family Entertainment Centres activiteiten (FEC)

Wilt u meer weten over FEC’s ?

Wilt u een eigen FEC starten en bent u benieuwd wat ELI Play voor u kan betekenen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij hebben een breed assortiment events voor FECs, speeltuinen, trampolineparken, sport courses en HiT iT!. Zo ontwikkeld u de perfecte mix aan attracties die plezier bieden aan bezoekers van alle leeftijdscategorieën. Neem contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300.


Loading page...