Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

PEPA Funpark Lennestadt

Een enorm nieuw Family Entertainment Center in Lennestadt, Duitsland. Bij Pepa Funpark raak je niet uitgespeeld! Het bestaat namelijk uit 3.000 m² vol met speeltoestellen, sporttoestellen en een horecagedeelte. Het is een park dat plezier biedt aan de hele familie.

Lees de Ins & Outs artikelen

Enorm Family Entertainment Center

Wanneer je bij dit park binnenkomt, geloof je niet wat je ziet. Het is groot, geweldig, kleurrijk en er staan zoveel verschillende speeltoestellen. Elke bezoeker kan zich hier een hele dag vermaken! Het is opgedeeld in Pepa Play, Pepa Active en Pepa Gastro.

Binnenspeeltuin voor kinderen van alle leeftijden

Bij Pepa Play vind je speeltoestellen die met touwbruggen aan elkaar verbonden zijn. Klim via de PowerTower, een toren met meerdere verdiepingen die gemaakt zijn van elastieken banden, de speelstructuur in. Als je boven bent, heb je uitzicht over de hele speeltuin! Kinderen rennen, klimmen en klauteren door de structuur en glijden van de verschillende glijbanen en grote Donut Glider.

Kids Ninja Course

Voor de energieke kinderen die op zoek zijn naar wat meer spanning hebben wij een Kids Ninja Course ontworpen. Hier klimmen de spelers zo snel mogelijk over de obstakels en netten op weg naar de finish.

Nog meer plezier!

Er is nog veel meer te beleven! In de Soft Play Experience, vliegen de ballen in het rond. Met de fontein en kanonnen worden de zachte ballen continu in de lucht geschoten. Daarnaast zijn er nog gave racekarts en bumper cars! Ook de populaire Kids trampolines en een ValoJump mochten in dit park niet ontbreken.

PEPA Funpark binnenspeeltuin
PEPA Funpark binnenspeeltuin

Peuterzone

Speciaal voor de jongste kinderen is er een peuterzone ingericht. Dit geeft kinderen de kans om te bewegen, de wereld te ontdekken, met andere kinderen te spelen en nieuwe dingen te leren. Hier vind je een grote ballenbak, speelstructuur en soft play elementen.

HiT iT! Arena

Bij Pepa Active hoort de natuurlijk de interactieve HiT iT! Arena van ELI Play! Pepa Funpark is het eerste park in Duitsland dat een HiT iT! Arena heeft. Het is uniek en vernieuwend.

HiT iT! is een interactief hindernisparcours waar spelers op zoek gaan naar targets. Met behulp van een RFID armband scannen zij de targets en verdienen zij punten. Bij Pepa staan zeven HiT iT! attracties, zoals de Quadruple Drill, waar spelers aan alle vier de kanten een uitdaging aan kunnen gaan om punten te verdienen. In het event Ballz moeten spelers op de grote ballen klimmen om de targets te raken. Tactiek, snelheid, balans… je hebt het allemaal nodig om de high score te verbreken. Dit is zeker een attractie waardoor bezoekers nog een keer terugkeren naar het park!Bekijk alle foto’s


Loading page...