Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Nieuwe mixed reality game voor de leisure industrie: ValoArena!

Artikel

Jumpsquare Eindhoven: Trampolinepark en HiT iT! arena

FEC, Family Entertainment Centres

Volgend artikel

Trampolinepark Jumpsquare Eindhoven opende recent haar deuren. Velen hebben al van het park gehoord, maar wat maakt het zo bijzonder? Wij vroegen Marvin, manager van het Jumpsquare Eindhoven, om dit toe te lichten.


Trampolineparken zijn nog steeds heel populair. Door bekende influencers worden trampolineparken veel onder de aandacht gebracht bij de jeugd. Zij vinden het fantastisch om zich uit te leven in trampolineparken. Niet alleen de jeugd is hier te vinden, maar ook jongere kinderen en oudere doelgroepen zoals free runners of collega’s die een bedrijfsuitje hebben. Het gaat om het plezier dat bezoekers beleven in het park.

Wat maakt het trampolinepark uniek?

Natuurlijk maakt de HiT iT! arena ons park uniek. Het is een nieuw concept en mensen zijn altijd op zoek naar iets nieuws. Bezoekers komen binnen en zien gelijk de HiT iT! arena door de verlichting op alle verschillende events; zij krijgen direct een wow-gevoel.

Daarnaast heeft Jumpsquare Eindhoven een toplocatie. Het ligt bij het Sportcomplex Eindhoven-Noord waar onder andere een klimcentrum, bowlingcentrum, sportvelden, sportscholen en een MBO school gevestigd zijn. Hierdoor is er veel bedrijvigheid in deze omgeving en weet de doelgroep ons te vinden.

HiT iT! de interactieve arena

HiT iT! is een nieuw concept en ik merk dat kinderen het nu al heel erg leuk vinden. Je kan het spel als individu spelen maar ook in een battle vorm, waarbij je gelijktijdig met je vrienden speelt en de hoogste score probeert te halen. Ik geloof dat dit spelelement echt gaat aanslaan; iedereen wil de beste score halen. De hoogste scores van het park blijven zichtbaar op het scorebord. Het doel is dat jouw naam in die lijst komt te staan!

Het HiT iT! spel is uitdagend, je bent constant bezig door de variatie aan spelelementen. Bij het ene event moet je vooral goed zijn in klimmen of kruipen. Bij het andere event draait alles om balans. De spiegels van het ‘Reflect Refract’ event brengen alle spelers in de war. Het is totaal anders dan de rest van de events, maar een leuke manier om op zoek te gaan naar de targets. De HiT iT! arena biedt zoveel variatie in één parcours!

HiT iT! arena bij Jumpsquare Eindhoven

Wie bezoeken Jumpsquare Eindhoven?

Onze doelgroep is heel erg breed. Wij richten ons natuurlijk op de doelgroep van trampolineparken; kinderen en jeugd tussen de 7 en 16 jaar. Daarnaast proberen wij ook andere doelgroepen te enthousiasmeren door diverse activiteiten aan te bieden zoals ‘Mini-jump’ waarbij het trampolinepark wordt opengesteld voor kinderen onder de 7 jaar die met hun ouders komen springen. Voor de wat oudere kinderen wordt Disco-Jump georganiseerd. Ook zullen hier veel bezoekers komen door kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, scholen- en verenigingsuitjes.

De aanmeldingen voor onze ‘Jumpscool’ en ‘Jump Fit’ stromen binnen. Onze eigen free runners zullen deze lessen gaan verzorgen. Iedereen wil beter worden; kinderen zien dat vriendjes en vriendinnetjes stunts doen en willen dit zelf ook graag leren. Ook ontvangen wij aanmeldingen van volwassenen voor de lessen, zij worden echt weer even kind wanneer zij op de trampoline staan.

Het vernieuwende HiT iT! event zorgt voor bezoekers uit het hele land! Er zijn al boekingen uit diverse provincies binnengekomen. Het is uniek en een echte bezoekerstrekker!

Zichtbaarheid van het park

Om het park te promoten maken wij gebruik van verschillende social media kanalen waarop onze doelgroep actief is, zoals TikTok. De nieuwe generatie is opgegroeid met influencers en zien dagelijks nieuwe video’s online komen. Een aantal influencers zijn al in ons park geweest om de HiT iT! arena te testen. Dit zorgt voor super veel nieuwe bezoekers!

Het belangrijkste is dat wij onze bezoekers een super beleving geven. Daarbij gaat het om een goed ontvangst, onbezorgd kunnen springen, goede begeleiding en een fijne horecabeleving. Wij geven onze bezoekers een fantastische dag, waar zij ’s avonds met vrienden en familie over praten. Zo trekken wij nog meer bezoekers aan; ze komen met een goed gevoel binnen en gaan met een nog beter gevoel naar buiten.

Trampolinepark Jumpsquare Eindhoven

Favoriete Jump event

Wij verwachten dat de Twister en ValoJump de favoriete trampoline events zullen worden. De Twister is populair omdat veel bezoekers dit event kennen van de bekende TV show Wipe-out. Het is een uitdaging die iedereen een keer wil proberen. De ValoJump is populair omdat de jeugd is opgegroeid met gamen. Zij vinden het fantastisch om sport en spel te combineren.

Favoriete HiT iT! event

Waarschijnlijk zal ‘Ballz’ de populairste HiT iT! attractie worden van onze bezoekers. Dat komt door de leuke manier van het spel spelen. Je moet klimmen, in balans blijven en ondertussen ook nog zoeken naar de locatie van alle targets. Het is veel tegelijk, vooral als je met meerdere spelers in de kooi zit. De kans dat je tussen de ballen valt is groot, maar dat maakt het juist een super leuke attractie!

De ‘Quadruple Drill’ valt direct in het oog bij de spelers. De verlichte kruipbuis is cool en opvallend en lokt spelers uit om hier targets te gaan zoeken. Op verschillende manieren kan je punten verdienen in dit event: door via de kruipbuis naar boven te klimmen, de klimmuur te betreden of door in de netten te klimmen.

Als het park een tijdje open is zullen we zien wat de favoriete events zijn van onze bezoekers!

HiT iT! interactief spel met targets en RFID


Loading page...