Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Kiddy Dome een uniek speelparadijs van 6.000 m²

Family Entertainment Center Kiddy Dome bestaat uit een totale oppervlakte van 6.000 m². Kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken in de speelstructuur en op de trampolines.

Lees de Ins & Outs artikelen

Jungle speelstructuur

De speeltuin van Kiddy Dome is een echt avontuur voor kinderen. De speeltuin bestaat uit meerdere verdiepingen waardoor kinderen urenlang kunnen blijven klimmen. Een aantal bijzondere toestellen vind je in het park, zoals een Klimvulkaan, PowerTower en de allerlangste Donut Glider! Deze maar liefst 60 meter lang.

Trampolinepark

Naast de speeltuin is ook een trampoline park gecreëerd: Jumping Dome. In dit trampolinepark vind je onder andere een Jump arena, ValoJump, Ninja Course en Jump Toren. Trampolinespringen is op dit moment een echte trend. Kinderen hebben plezier en kunnen al hun energie kwijt.

Trampolinepark Jumping Dome
Trampolinepark Jumping Dome

Kinderfeestjes

Een FEC is ook ideaal voor het vieren van kinderfeestjes. Kiddy Dome is een echte beleving en biedt kinderen diverse activiteiten aan waar kinderen zich vermaken. Ook aan de ouders is gedacht! Voor de ouders is een speciale lounge gemaakt, waar zij kunnen relaxen. Een hapje eten, koffie drinken en zij hebben uitzicht op de speeltuin en het trampolinepark.

Benieuwd naar het ontstaan van Kiddy Dome?

Lees het interview met Dustin Schaber, CEO Kiddy Dome, in het Ins & Outs magazine. Hierin omschrijft hij hoe Kiddy Dome is ontstaan, wat uniek is aan de speeltuin en wat voor activiteiten je kan organiseren om fans te creëren.

Indoor speeltuin Kiddy Dome
Speelstructuur geïnstalleerd door ELI Play
Indoor speeltuin Kiddy Dome
Indoor speeltuin Kiddy Dome


Bekijk alle foto’s


Loading page...