Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Mega Bounce en Mindocino

Alles wat je wil onder één dak! Het gigantische en vernieuwende Family Entertainment Center in Minden biedt plezier en avontuur voor bezoekers van alle leeftijden. Het bestaat uit Mega Bounce, een trampolinepark met een Ninja Course en HiT iT! Arena, en Mindocino, een kleurrijke binnenspeeltuin met Multi-Sport Arena en peuterzone, en natuurlijk een horecagedeelte.

Lees de Ins & Outs artikelen

Gigantisch Family Entertainment Center

Het Family Entertainment Center is groter dan bezoekers durven te dromen! Mega Bounce is namelijk 1.600 m² en Mindocino is maar liefst 1.500 m². Dat hier genoeg te doen is voor bezoekers om zich een hele dag te vermaken, dat is duidelijk!

Trampolinepark Mega Bounce

Het trampolinepark biedt alles voor de ideale jump en sportbeleving! In het park vind je een Jump Arena, Twister, High Performance trampolines, Walk Wall, Battle Beam, Rolling Barrel, Foam pits en Airbags. De meest indrukwekkende attracties zijn centraal gelegen in het park: de Trapeze, Jump toren en dubbele Ninja Course! Dit is de eerste Ninja Course met twee verdiepingen die ELI Play installeerde.

Verder vind je in het trampolinepark diverse interactieve attracties, zoals een dubbele ValoJump, ValoClimb, High-9 Duo, WallRider en de spectaculaire HiT iT! Arena.

HiT iT! Arena

Mega Bounce Minden is het eerste trampolinepark in Duitsland met een HiT iT! Arena. Het spel is vernieuwend en uitdagend. HiT iT! is een interactief obstakel parcours waar spelers op zoek gaan naar targets. Met behulp van een RFID armband scannen zij de targets en verdienen zij punten.

De arena bestaat uit zes attracties, waaronder de Road to Victory, waar spelers tegen de schuine helling omhoog moeten rennen om de targets te raken. Bij de Slope Rope, Quadruple Drill, T-Tandrum en Rope Rumble gaat het vooral om snelheid en klimvaardigheid. Niet te missen is het opvallende Ballz event, spelers klimmen op de grote ballen en moeten hun balans bewaren om punten te verdienen. Na 20 minuten is het spel afgelopen en verschijnen de scores op het scorebord. Hierop zien de spelers of zij hun vrienden hebben verslagen en misschien wel een high score hebben gehaald!

Binnenspeeltuin Mindocino

Zo’n kleurrijke binnenspeeltuin als Mindocino zie je maar zelden! Alle wanden zijn voorzien van muurschilderingen van verschillende filmfiguren. Ook de speeltoestellen en de inrichting van de horeca zijn super kleurrijk en vrolijk!

In de speeltuin is van alles te doen! Voor kinderen van 4 tot 12 jaar vind je een grote speelstructuur waar van alles te doen is. Kinderen kunnen klimmen in de PowerTower, springen op de trampolines, glijden van de verschillende glijbanen of de Donut Glider en rijden in de Bumper Cars. Ook installeerden wij een Kids Ninja Course, de ideale attractie voor kinderen om uit te razen en te rennen, klimmen en springen. Voor een groepsspel of een teamuitdaging is de Multi Sport Arena een leuk event. Deze is uitgevoerd met een Airtrack en interactieve targets in de goals, waardoor de kinderen een potje voetbal kunnen spelen of penalty’s kunnen schieten. Voor duo’s zijn er nog twee andere spellen te vinden: de iWall en Cardiowall.

Peuterzone

Voor de jongste kinderen van 0 t/m 3 jaar is een aparte peuterzone ingericht, waar zij al spelend de wereld ontdekken. Ze kunnen hier rustig spelen in de mini speelstructuur, in de ballenbak, op de trampolines of met de verschillende soft play elementen, zoals het speelhuisje en de wip.Bekijk alle foto’s


Loading page...