Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Hupalupa, FEC met meer dan 20 elementen!

In 2019 openden de speeltuin en het trampolinepark in het moderne Shopping centrum Metropol in Istanbul. Dit is het grootste Family Entertainment Center in Istanbul met speeltoestellen van de hoogste kwaliteit.

Lees de Ins & Outs artikelen

Uitdagende speeltoestellen

Verschillende doelgroepen worden aangesproken, dankzij de veelzijdige speeltoestellen in het FEC. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar vermaken zich in de gigantische speeltuin met onder andere een vulkaan, kart track, glijbaan en donut glider. Voor de allerkleinsten is een Toddler area ingericht met soft play elementen. En de tieners ze gaan voor de snelste tijd in de ninja course en springen van de Jump Tower in het trampolinepark. Kortom, dit Family Entertainment Center biedt urenlang plezier voor alle leeftijden!

Meer bezoekers naar winkelcentrum

Het FEC is gevestigd in een winkelcentrum in Istanbul. Hier hebben zij een indoor speeltuin en trampolinepark gestart. De leisure parken trekken meer bezoeker naar het winkelcentrum en het winkelcentrum zorgt voor continue levendigheid rondom deze parken. Dat is een succesvolle combinatie!

Hupalupa - Speeltuin en trampolinepark winkelcentrum Metropol Istanbul
Hupalupa - Speeltuin en trampolinepark winkelcentrum Metropol Istanbul

Bekijk de video's van de speeltuin en het trampolinepark Hupalupa:Bekijk alle foto’s


Loading page...