Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin en trampolinepark

UP2PLAY is een leisure park van meer dan 3.500 m² met een indoor speeltuin, trampolinepark, bowling baan, indoor surfbaan, Virtual Reality, arcade games en een escape room.

Lees de Ins & Outs artikelen

De juiste combinatie van attracties

ELI Play installeerde bij UP2PLAY een binnenspeeltuin en trampolinepark. Deze events maken deel uit van het totale complex dat entertainment biedt aan diverse doelgroepen.

Binnenspeeltuin met piraten en oceaan thema

Voor de jongere kinderen is een binnenspeeltuin ontworpen. De speeltuin heeft een 3D piratenthema dat maakt het een echte beleving voor de kinderen. De speelstructuur bestaat uit verschillende verdiepingen, glijbanen, klimobstakels en een klimwand. Daarnaast is voor de allerkleinsten nog een peuterzone ingericht met een oceaan thema.

Gethematiseerde indoor speeltuin UP2PLAY
Gethematiseerde indoor speeltuin UP2PLAY

Trampolinepark

Het trampolinepark biedt meer uitdaging! In het trampolinepark zijn onder andere een Jump arena, Dodgeball arena, Battle Beam, Foampit, Ninja Course en Tumbling Lane geïnstalleerd. In de Jump arena vind je diverse obstakels, waar de jumpers stunts kunnen oefenen. De jumpers die op zoek zijn naar meer spanning, gaan voor de waterval trampoline of Ninja Course.

Trampolinepark UP2PLAY
Trampolinepark UP2PLAY

Meer informatie over indoor speeltuinen en trampolineparken?

Bekijk ons brede assortiment aan speeltoestellen voor speeltuinen en trampolineparken op onze website. Vraag gerust onze catalogus aan om een indruk te krijgen van wat ELI Play kan betekenen voor u. Voor vragen neem contact op via info@eliplay.nl of +31(0) 411 745 300.


Loading page...