Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Meer bezoekers in jouw speeltuin of trampolinepark

Optimise

Voeg een binnenspeeltuin toe op de camping of vakantiepark

Interactieve speeltoestellen voor speeltuinen

Volgend artikel

Vakantiepark of camping met binnenspeeltuin

Gezinnen met kinderen kiezen vaak voor een vakantie op de camping of een vakantiepark. Afhankelijk van het seizoen en de leeftijd van kinderen wordt de keuze gemaakt voor een vakantiebestemming. Naast beoordelingen, bereikbaarheid, standplaatsen wordt ook gekeken naar de beschikbare faciliteiten die worden aangeboden. Denk hierbij aan sportvelden, een zwembad in de zomer en een indoor speeltuin waar bezoekers het hele jaar plezier kunnen beleven.

De voordelen van een binnenspeeltuin

De vakantie of een weekendje weg is voor gezinnen het moment om even samen te zijn, plezier te beleven en tot rust te komen. Een bestemming met een indoor speeltuin biedt plezier voor alle bezoekers en voordelen voor u als ondernemer.

  • Geschikt voor alle leeftijden en urenlang plezier

Een speeltuin is ideaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor de allerkleinste bezoekers van het park of de camping wordt vaak een baby en peuterhoek (toddler) ontworpen. Hier vind je soft play elementen, zoals speelblokken, speelhuisjes en glijbanen. Daarnaast is de ballenbak altijd een succes! Voor de oudere kinderen zijn er speelstructuren met obstakels, glijbanen, klimtorens en nog veel meer gave speeltoestellen.

  • De hele dag vermaak voor kinderen en ouders

Door de diversiteit aan speeltoestellen vermaken kinderen zich urenlang! Dat zorgt ervoor dat ouders ook een extra kopje koffie bestellen en een extra rondje door de winkels lopen. Een win-win situatie, zowel de ouders als kinderen vermaken zich en de omzet zal toenemen.

Speeltuin ELI Play Center Parcs de Haan

  • Open tijdens alle seizoenen

Een indoor speeltuin is open tijdens alle seizoenen en niet afhankelijk van de weersomstandigheden. In de voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en zelfs tijdens de kerstvakantie is de indoor speeltuin de ideale activiteit voor families.

  • Naamsbekendheid en terugkerende bezoekers

Door positieve ervaringen van bezoekers zal het park of de camping meer naamsbekendheid opbouwen. Een vakantie waarbij de kinderen zich vermaken en de ouders een fijne vakantie hebben zullen zij blijven herinneren en mogelijk bezoeken zij het park nog een keer in de toekomst.

Speelparadijzen geïnstalleerd door ELI Play

ELI Play heeft diverse binnenspeeltuinen geïnstalleerd op campings. Een aantal voorbeelden zijn familiecamping De Belten, camping Linberg, camping de Paal, camping Ginsterveld, camping de Bongerd, camping de Zandhegge, camping 't Geuldal en camping de Pekelinge. Daarnaast vindt u onze speeltoestellen ook in speeltuinen op vakantieparken zoals Center Parcs de Haan, Center Parcs de Kempervennen, Resort Arcen, Landal park Hof van Saksen, Landal de Lommerbergen, Landal Hochwald en EuroParcs De Wije Werelt.

Wilt u een binnenspeeltuin toevoegen op de camping of vakantiepark?

Bent u benieuwd wat ELI Play voor uw park kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden een breed assortiment aan speeltoestellen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdscategorieën. Mail naar info@eliplay.nl of bel ons via +31(0)411 745 300.


Loading page...