Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin Camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede

ELI Play ontwierp, produceerde en installeerde een fantastische piratenspeeltuin op Camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede. Met een oppervlakte van maar liefst 105 m² en drie verdiepingen belooft deze speeltuin een ware schat aan avontuur voor de campinggasten!

Lees de Ins & Outs artikelen

Indoor speeltuin met piratenthema

Het concept van de piratenspeeltuin brengt de verbeelding van kinderen tot leven, waarbij ze zich wanen als dappere zeerovers op zoek naar verborgen schatten. De speelstructuur is aangekleed met geprinte doeken van eilanden, schatkaarten en piraten. De 3D thematisering van het schip maakt de speeltuin af en geeft het de perfecte sfeer. Ze klimmen en klauteren naar de verschillende verdiepingen en glijden zo naar het volgende avontuur.

Voordelen van een binnenspeeltuin op de camping

Een binnenspeeltuin op de camping biedt talloze voordelen voor zowel de gasten als de campingeigenaren. Het is de ideale oplossing voor dagen waarop het weer een keer tegenzit, waardoor kinderen nog steeds veilig kunnen spelen en plezier maken. De gasten blijven op het park en maken gebruik van alle lokale gelegenheden. Ook bevordert het de sociale interactie tussen kinderen, waardoor ze nieuwe vrienden kunnen maken om avonturen te beleven op de camping. Het biedt rust en draagt bij aan de algehele vakantie-ervaring.

Peuters, kleuters en kinderen

De binnenspeeltuin is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. Voor de jongste bezoekers is een speciale peuterzone ingericht met zachte speeltoestellen waar zij rustig kunnen spelen. De oudere kinderen kunnen tegelijkertijd genieten van meer uitdagende activiteiten, zoals de verschillende klimobstakels, touwbrug en glijbaan die op de drie verdiepingen van de speelstructuur te vinden zijn. De perfecte plek voor het hele gezin!

Start uw eigen binnenspeeltuin

Bent u ook van plan een binnenspeeltuin toe te voegen aan uw camping of vakantiepark? Of heeft u een andere locatie waar u graag een speelstructuur wilt plaatsen? Al onze speeltoestellen zijn op maat gemaakt in onze eigen productiefaciliteit in Boxtel, Noord-Brabant. Bekijk ons brede speeltoestellen assortiment op onze website of vraag onze catalogus aan. Voor vragen neemt u contact op via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...