Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Action Factory op Center Parcs de Kempervennen

De Action Factory op Center Parcs de Kempervennen is vernieuwend! ELI Play installeerde een HiT iT! Arena, dubbele Ninja Course en een Kids Ninja Course.

Lees de Ins & Outs artikelen

Actie in de Action factory!

Center Parcs de Kempervennen biedt actie aan haar gasten! De speel- en sporttoestellen zijn geschikt voor een brede doelgroep. Jonge kinderen vinden het leuk om in de Kids Ninja Course hun snelheid te testen en de wat oudere doelgroep gaat de uitdaging aan in de Dubbele Ninja Course. Om het nog uitdagender te maken is ook de interactieve HiT iT! Arena toegevoegd!

HiT iT! Arena

In de Action Factory staat een grote HiT iT! Arena. Dit is een interactief spel, waarbij spelers op zoek moeten naar targets die in de verschillende events geïntegreerd zijn. Met behulp van een RFID bandje scannen zij de targets en verdienen ze punten. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te behalen en andere spelers te verslaan.

Individuele spelers en groepen

Het spel kan zowel gespeeld worden door individuele spelers als groepen. Iedere speler krijgt een RFID armband om zich te registreren. Vervolgens start het spel en moeten zij klimmen, klauteren, springen, en obstakels passeren om de targets te vinden. De targets die moeilijk bereikbaar zijn leveren meer punten op dan de targets die eenvoudiger te scannen zijn. Na 20 minuten is de speeltijd voorbij en is het tijd om de scores op het scoreboard te vergelijken. Hier zijn de dag-, maand- en all time high scores zichtbaar.

Dubbele Ninja Course

Een spectaculair event dat gelijk opvalt is de Ninja Course met twee verdiepingen! Hierin zijn twee routes gecreëerd, een uitdagende route en een route voor de pro’s. Door op de groene knop te drukken gaat de timer van start. De spelers klimmen via de netten en platformen naar de overkant, gaan dan via de PowerTower of klimwand naar boven en daar moeten ze de volgende uitdagingen passeren om de overkant te halen. Vervolgens glijden ze naar beneden, drukken op de finish button en dan worden de speeltijden zichtbaar.

Kids Ninja Course

Speciaal voor kinderen hebben we een Kids Ninja Course ontworpen. Het is een lang parcours waar twee spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Ze starten gelijktijdig en rennen, klimmen, klauteren en springen over de obstakels die zij onderweg tegenkomen. De speler die als eerste de finish bereikt, is de winnaar!

ELI Play – de fabrikant van speel- en sporttoestellen

Bent u enthousiast geworden van dit project en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Bekijk het brede assortiment aan speeltoestellen op onze website of neem direct contact op via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...