Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin Camping de Paal Bergeijk

Een grote binnenspeeltuin met veel glijbanen en diverse speeltoestellen. Het is een fantastische vernieuwing bij Camping de Paal in Bergeijk.

Lees de Ins & Outs artikelen

Divers speelaanbod in de binnenspeeltuin

ELI Play installeerde een enorme speelstructuur met zes glijbanen en vier verdiepingen! De speelstructuur bestaat uit verschillende onderdelen die door middel van touwbruggen met elkaar verbonden zijn. Opvallend is de grote wave slide waar je met vier personen naast elkaar vanaf kan glijden en direct daarnaast vind je een buisglijbaan waar kinderen met een volle vaart naar beneden roetsjen.

Geen echte glijbaan, maar wel veel glijplezier beleven kinderen op de RollerRun. Een baan met rollers, waar kinderen met een sleetje vanaf glijden. Verder zijn er twee spiraalglijbanen, die kinderen bereiken door over verschillende trappen en bruggen te klimmen en over of door obstakels en events te kruipen die zij in de weg naar boven tegenkomen. Wat natuurlijk niet kan ontbreken in een echte ELI speeltuin is de Power Tower, de klimtoren die bestaat uit zes verdiepingen van elastieken banden.

Binnenspeeltuin met ValoArena

In de speeltuin staat een van de nieuwste interactieve producten uit de recreatiebranche: de Valo Arena! De Valo Arena is een mixed reality game die een unieke twist geeft aan interactief spelen. Spelers gaan de Arena in en kunnen zelf eenvoudig een spel selecteren zonder dat zij headsets of controllers nodig hebben. De spellen zorgen dat de spelers continu in beweging blijven, door bijvoorbeeld te rennen naar veilige oppervlaktes bij het spel ‘de vloer is lava’ of opblaasdieren te verslaan door er tegenaan te meppen bij het spel ‘toywatch island’.

Peuter en kleuterzone

Speciaal voor de jongste bezoekers is een aparte peuter en kleuterzone ontworpen. Hier staat een kleine speelstructuur met bruggen, buizen, obstakels en glijbanen waar ze kunnen klimmen en klauteren. Daarnaast is er voldoende ruimte waar de allerkleinsten met zachte soft play elementen kunnen spelen.

Ideeën om uw eigen speeltuin te starten?

Wilt u ook een binnenspeeltuin toevoegen aan uw camping of vakantiepark? Of heeft u een andere locatie waar u graag een speelstructuur wilt plaatsen? Bekijk ons brede speeltoestellen assortiment op onze website of vraag onze catalogus aan. Voor vragen kunt u altijd direct contact opnemen via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...