Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Voeg een binnenspeeltuin toe op de camping of vakantiepark

Optimise

Interactieve speeltoestellen voor speeltuinen

HiT iT! het nieuwste event van ELI Play

Volgend artikel

Interactief spelen in binnenspeeltuinen

Blijf niet achter en voeg interactie toe in uw binnenspeeltuin. Interactief spelen is echt van deze tijd. Wij bieden een breed assortiment aan interactieve speeltoestellen.

Aanbod interactieve speeltoestellen

HiT iT! for Kids

HiT iT is een interactieve arena die bestaat uit diverse events met targets. Het biedt uitdaging, spanning, competitie en plezier! Het doel is om zoveel mogelijk punten te verdienen en je vrienden te verslaan! De HiT iT! arena’s bieden uitdaging, spanning, competitie en plezier. Dit event is perfect voor sportlocaties, family entertainment centers en speeltuinen.

Voor speeltuinen is er zelfs een aparte variant ontwikkeld: HiT iT! for kids. De targets worden in een (bestaande) speelstructuur geplaatst. Kinderen krijgen een RFID bandje en bij het startscherm krijgen zij een opdracht om een afbeelding te zoeken. Bijvoorbeeld: Zoek het plaatje van de olifant. Ze klimmen en klauteren door de speelstructuur op zoek naar het juiste target. Als ze de olifant gevonden hebben, scannen zij het target en krijgen zij de volgende opdracht!

Bij dit spel wordt de tijd geregistreerd die een speler nodig heeft om alle afbeeldingen te vinden. Zo worden kinderen gemotiveerd om telkens hun score te verbreken!

Meer informatie over HiT iT! for kids

HiT iT! arena van ELI Play

iWall

De iWall is een interactief spel dat geschikt is voor alle leeftijdscategorieën. Spelers moeten verschillende bewegingen maken waardoor zij verder komen in het spel. Ren en spring over obstakels om de finish van het parkour te bereiken of ski van een berg af.

Meer informatie over de iWall.

tapWall

De tapwall is een interactieve touchscreen geschikt voor de hele familie! Plezier en het ontwikkelen van vaardigheden, zoals hand-oog coördinatie, het geheugen en reactiesnelheid staan hierbij centraal. Regelmatig worden de huidige spellen geüpdatet en nieuwe spellen toegevoegd.

Meer informatie over de tapWall.

ValoClimb

Een interactief spel waarbij kinderen springen op een trampoline om zoveel mogelijk punten te behalen of vijanden te verslaan. Een combinatie van sport en plezier! Maximaal 1 speler per ValoJump toestel. Duo games kunnen gespeeld worden als twee ValoJump toestellen geïnstalleerd worden.

Meer informatie over de ValoClimb.

ValoJump

Een interactief spel waarbij kinderen springen op een trampoline om zoveel mogelijk punten te behalen of vijanden te verslaan. Een combinatie van sport en plezier! Maximaal 1 speler per ValoJump toestel. Duo games kunnen gespeeld worden als twee ValoJump toestellen geïnstalleerd worden.

Meer informatie over de ValoJump.

ValoClimb augmented klimmuur

CardioWall

De CardioWall FreeStyle Duo bestaat uit twee spelborden die aan elkaar gekoppeld zijn. Dit biedt de mogelijkheid om duo games te spelen. Spelers moeten zoveel mogelijk pods raken binnen één minuut om hun tegenstander te verslaan.

Meer informatie over de CardioWall.

SkyPods

SkyPods is een veelzijdig spel waarbij het reactievermogen en de behendigheid van de spelers op de proef worden gesteld. Het spel is geschikt voor spelers van alle leeftijdscategorieën en vaardigheidsniveaus.

Meer informatie over SkyPods.

Timer system

Het Trigger Trac Timer Systeem kan worden toegevoegd aan de stormbaan. Dit zorgt voor extra competitie in het park! Alle spelers gaan voor de high score!

Meer informatie over het Trigger Trac Timer systeem.

DodgeAttack and PowrPlay

De DodgeAttack kan worden toegevoegd aan de DodgeBall Arena of Multi Sport arena. De PowrPlay kan worden toegevoegd worden in de goals van de Multi Sport Arena. Wanneer het team het spelbord van de tegenstanders raakt, licht het bord op en verschijnt de puntentelling automatisch op het scorebord.

Meer informatie over de DodgeAttack en PowrPlay

Timer systeem behendigheidsbaan

Sisyfox

De Sisyfox is ontworpen om kinderen in beweging te krijgen. Door de bal te bewegen verplaats je de Sisyfox door bergen en valleien. De Sisyfox is compact en wordt als vrijstaande attractie geplaatst.

Meer informatie over Sisyfox.

Interactieve speeltoestellen toevoegen aan uw speeltuin

Download onze catalogus met interactieve speeltoestellen voor meer informatie. Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300.


Loading page...