Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Indoor speeltuin op Camping ’t Geuldal

Zuid-Limburg is een avontuurlijke binnenspeeltuin rijker! Op camping ’t Geuldal in Meerssen installeerde ELI Play een nieuwe speelstructuur.

Lees de Ins & Outs artikelen

Met een natuurthema dat aansluit bij de omgeving, biedt binnenspeeltuin Bie de Speelgroeve een overvloed aan speelmogelijkheden voor kinderen tot 12 jaar oud, waardoor het de ideale bestemming is voor families die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie.

Camping met binnenspeeltuin

ELI Play ontwierp, produceerde en installeerde de levendige binnenspeeltuin waar kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan. Een speelstructuur met kleurrijke elementen en obstakels en een speciale peuterhoek zorgen voor een veilige en vermakelijke omgeving voor kinderen van alle leeftijden. Ongeacht het weer kunnen kinderen hier onbezorgd spelen. De binnenspeeltuin bevordert niet alleen fysieke activiteit, maar ook sociale interactie, waardoor het een onmisbaar onderdeel is van de zorgeloze campingervaring voor gezinnen. Zowel bezoekers die op de camping verblijven als daggasten zijn van harte welkom bij Bie de speelgroeve, wat het ook de ideale locatie maakt voor een leuk kinderfeestje!

Speelstructuur om te klimmen en klauteren

De speelstructuur voor kinderen van 4 tot 12 jaar bestaat uit twee verdiepingen vol elementen waar kinderen op kunnen klimmen en klauteren. Onderweg komen ze onder andere een grote touwbrug, bouwblokken, evenwichtsbalken en glijbanen tegen waar ze eindeloos veel plezier beleven. Voor de jongste bezoekers van 0 tot en met 3 jaar is een aparte peuterhoek gecreëerd, hierin is een mini glijbaan geïntegreerd en zachte soft play elementen waarmee ontdekken een feestje wordt.

Ideeën om uw eigen speeltuin te starten?

Wilt u ook een binnenspeeltuin toevoegen aan uw camping of vakantiepark? Of heeft u een andere locatie waar u graag een speelstructuur wilt plaatsen? Bekijk ons brede speeltoestellen assortiment op onze website of vraag onze catalogus aan. Voor vragen kunt u altijd direct contact opnemen via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...