Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin Resort Arcen

ELI Play heeft een nieuwe binnenspeeltuin voor het vakantiepark in Noord Limburg ontworpen en geïnstalleerd. Het is echt een familiepark!

Lees de Ins & Outs artikelen

Indoor speeltuin op het vakantiepark

Vakanties of een weekendje weg is voor gezinnen het moment om even samen te zijn en plezier te beleven. Een vakantiepark dat een divers aanbod heeft aan activiteiten voor gasten zorgt voor onvergetelijke vakanties. Zoals ze zelf zeggen: Resort Arcen maakt van ieder verblijf een feest!

Het voordeel van een binnenspeeltuin op het park is dat deze tijdens alle seizoenen open is en niet van de weersomstandigheden afhankelijk is. In de voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en zelfs tijdens de kerstvakantie is de indoor speeltuin de ideale plek op het vakantiepark voor gezinnen met jonge kinderen.

Jungle speelstructuur Resort Arcen

Bij Resort Arcen installeerden wij een binnenspeeltuin in het centrumgebouw. In de achthoekige compacte ruimte hebben wij een echt jungle speelparadijs gecreëerd. De speelstructuur is zo ontworpen dat de beschikbare speelruimte in zijn geheel benut is en de hal nog steeds toegankelijk is om doorheen te lopen naar de andere ruimtes.

De jungle speeltuin bestaat uit drie verdiepingen waarbij je via verschillende routes naar boven kan klimmen. Onderweg komen de kinderen obstakels tegen waar ze onderdoor moeten kruipen of overheen moeten springen. Ook touwbruggen en een glijbaan mochten niet ontbreken in deze structuur. Om het helemaal af te maken hebben we houten schotten en groene bladeren toegevoegd. Met deze 3D thematisering ontstaat een echte jungle beleving!

Uw eigen speeltuin met 3D thematisering creëren?

Wilt u inspiratie op doen voor uw eigen speeltuin, kinderhoek of family entertainment center? Bekijk het ruime aanbod aan speeltoestellen op onze website of download de catalogus. Hier vindt u diverse voorbeelden van gerealiseerde projecten.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...