Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Tweede Jumpstyle in Friesland!

Na JumpStyle Heerenveen is een nieuw trampolinepark geopend in Drachten. Een geheel nieuw pand met volop uitdagende toestellen!

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinespringen voor kinderen en volwassenen

Trampolinespringen is trending! Het aantal trampolineparken groeit nog steeds in Nederland. Het is een activiteit die uitdagend en leuk is voor diverse doelgroepen. Jumpstyle Drachten heeft verschillende trampolinetoestellen die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen. Naast de Main Jump waar iedereen trucs kan oefenen en over obstakels heen kan springen is er nog veel meer te doen. Twee tumbling lanes, waar bezoekers meerdere stunts achter elkaar kunnen doen. Een multi-sport arena waar sporten zoals voetbal en basketbal beoefend kunnen worden. Een Ninja course, ValoJump, JumpTower, FoamPit en Battle Beam! Genoeg beleving voor alle bezoekers!

Trampolinepark Jumpstyle Drachten
Trampolinepark Jumpstyle Drachten

Speciale activiteiten in trampolineparken

Tegenwoordig worden diverse uitjes naar trampolineparken geboekt. Met het gezin een dagje op stap of met kinderfeestjes, school, bedrijfsuitjes, verenigingen of zelfs vrijgezellenfeesten. Bij Jumpstyle Drachten kunnen op maat gemaakte programma’s worden georganiseerd voor groepen.

Daarnaast worden diverse lessen aangeboden zoals Freerunning en Fitness. Voor iedereen die van beweging en uitdaging houdt. Op basis van leeftijd en niveau worden groepen ingedeeld en gaan zij aan de slag!

Ook je eigen indoor trampoline park beginnen?

Inspiratie gekregen van dit mooie project? Bij ELI Play helpen we je graag bij het ontwikkelen van jouw trampolinepark. Wij adviseren graag hoe een ruimte optimaal ingericht kan worden met trampolinetoestellen. Neem contact op met dé trampolinepark fabrikant van Nederland!


Loading page...