Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Ideaal voor verjaardagsfeestjes, gezinnen, verenigingen en bedrijven!

In December opent trampolinepark Sprung Frei in Fresenburg / Lathen, Duitsland. De locatie van dit trampolinepark is helemaal nieuw gebouwd. Het trampolinepark heeft een oppervlakte van 1.700 m².

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinetoestellen

Bij trampolinepark SprungFrei vind je diverse trampolinetoestellen, zoals de Jump Arena, Tumbling lane en Dodgeball. Zoeken bezoekers meer uitdaging? Dan kunnen bezoekers de Trapeze, Battle Beam of Ninja Course proberen. De toestellen zijn geschikt voor diverse leeftijden. Wat op dit moment echt een hit is, is de ValoJump. Dit is een interactief spel dat gespeeld wordt op de trampoline en plezier biedt aan alle leeftijdscategorieën.

Trampolinepark SprungFrei
Trampolinepark SprungFrei

Doelgroep trampolinepark

De doelgroepen van het trampolinepark zijn gezinnen met kinderen van 8 jaar of ouder, jongeren, verenigingen, scholen en bedrijven. Het trampolinepark is de ideale locatie voor uitjes met groepen of kinderfeestjes. De locatie is opgedeeld in twee ruimtes met diverse toestellen die geschikt zijn voor meerdere jumpers, zoals de Dodgeball en battle beams.

Wil jij ook een trampolinepark openen?

Ben jij enthousiast geworden en ben jij van plan om een eigen trampolinepark te starten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Bekijk alle foto’s


Loading page...