Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Foam blokken

Professionele foam blokken voor trampolineparken, turnhallen, sport courses en meer!

Schuimblokken voor trampolineparken, turnhallen, gymzalen, ninja courses en bmx- en skateparken


Wij leveren schuimblokken die geschikt zijn voor diverse sporten. Onze foam blokken kunnen onder andere worden gebruikt voor foampits van turnhallen, trampolineparken, ninja courses en bmx- en skateparken. De blokken zorgen voor een zachte landing van de sporters.

Via onderstaande configurator vraagt u eenvoudig een offerte aan. Heeft u vragen over de foamblokken? Mail dan naar info@eliplay.nl.

Kies een kleur
Afmeting

200 x 200 x 200 mm

Aantal (Blokken, 120 Stuks) Calculator
Width x length x height (cm)

x x

Blokken:
Levertijd

+
Contactgegevens


ELI Play foam blokken

 • High Intensive colour

  High intensive colour foam, zodat de blokken minder snel verkleuren door UV licht.

 • Brandvertragend

  De blokken voldoen aan de brandnorm M4 en Crib 5.

 • Voordelige prijs

  Profiteer van onze scherpe prijzen van de foamblokken.

 • Uit voorraad leverbaar

  Onze foam blokken zijn uit voorraad leverbaar.

 • Diverse kleuren beschikbaar

  Licht grijs, antraciet, rood, blauw, groen, geel, oranje en paars.

Eigenschappen van de foam blokken

Leverancier van foamblokken

ELI Play levert standaard vierkante foam blokken met een afmeting van 200 x 200 x 200 mm. De zachte blokken zijn beschikbaar in de standaardkleuren licht grijs, antraciet, rood, blauw, groen, oranje, geel en paars. Via het bovenstaande formulier vraagt u eenvoudig een offerte aan voor het gewenste aantal de gewenste kleur foam blokken.

Foampit trampolineparken

Een populaire attractie in trampolineparken is de foam pit. De foampit blokken worden onder andere gebruikt bij de stunt zone, waterfall trampolines, trapeze en de ninja course. De foam blokken zorgen voor plezier, uitdaging en een zachte landing wanneer de jumper een trampolinesprong maakt. Wanneer de jumper met de trapeze zwaait en een afsprong maakt op het hoogste punt, zorgt een volle foampit voor een zachte landing. Ook bij de slack line of battle beams zorgen de foam blokken voor veilige landingen wanneer een bezoeker uit zijn evenwicht raakt. Wil je meer weten over trampolineparken? Bezoek dan onze website met informatie over alle trampoline toestellen.

Foampit voor turnen / gymnastiek

De foampit is ontstaan in de turnwereld. De schuimblokken zorgen ervoor dat turners tijdens de trainingen stunts kunnen oefenen en een zachte landing maken. Tijdens het oefenen van nieuwe sprongen van zowel beginners als gevorderden turners staat een veilige landing altijd voorop. Wil jij schuimblokken kopen voor jouw turnlocatie? Gebruik de configurator en vraag een offerte aan.

Foampit Ninja Course

De Ninja Course is bekend door de het TV programma American Ninja Warrior. Het is een echte trend is de Sport- en Leisure branche. Ninja courses bieden uitdaging voor jongeren, maar kinderen beleven zeker ook veel plezier in de Ninja course. Onder de Ninja Course wordt vaak een foampit geïnstalleerd, zodat bezoekers die vallen van een obstakel een zachte landing maken tussen de schuimblokken.

BMX Foampit of skateparken

Bezoekers van sportparken zoals skateboarders, BMX-fietsers en inline skaters zijn altijd op zoek naar uitdaging. In sportparken wordt de schuimbak toegevoegd zodat bezoekers veilig stunts kunnen oefenen. Zowel bij beginners als gevorderden bezoekers is de foampit populair. Beginners willen graag oefenen en technieken leren beheersen, gevorderden oefenen graag nieuwe stunts en zijn op zoek naar uitdaging.

Schuimblokken kopen voor jouw sportlocatie?

Wil jij een foampit op jouw sportlocatie toevoegen? Bij ons kan je professionele schuimblokken kopen die geschikt zijn voor diverse sporten. Kies de kleur foam pit blokken die passen bij de andere toestellen of stijl van jouw park. Zoals hier boven beschreven kun je foam blokken voor diverse doeleinden gebruiken. Heb jij foam blokken nodig voor een ander project? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons kan je losse foam blokken bestellen. Heb je hier vragen over, mail dan gerust naar info@eliplay.nl.

Foampit aanvullen met foam blokken?

Het is belangrijk om de foampit goed te onderhouden. Dat betekent dat de foampit regelmatig gecontroleerd moet worden of deze nog goed gevuld is en schoongemaakt moet worden. De foam blokken moeten egaal over de bak verdeeld zijn en altijd tot een minimale hoogte gevuld zijn. Deze hoogte is afhankelijk van het doel waarvoor je de foampit gebruikt. Door het gebruik van de foampit, gaan de onderste blokken in de loop van de tijd in een gestructureerde positie liggen, zo komen ze dus netjes naast elkaar te liggen. Om te zorgen dat de valdemping van de blokken goed functioneert, moeten de foam blokken regelmatig uit de bak worden gehaald en opnieuw erin gegooid worden. Zo voorkom je ook dat de blokken gaan inklinken. Tijdens het omgooien kan je de blokken goed controleren op beschadigingen en op tijd vervangen.Loading page...