Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Hoe maak je een ballenbak schoon?

Nieuws

Advies voor het heropenen van trampolineparken en speeltuinen

Hoe onderhoud je een trampolinepark?

Volgend artikel

Heropenen speeltuinen en trampolineparken covid-19

Het coronavirus heeft een grote impact gehad op onze maatschappij. Ook de recreatiebranche is hierbij hard getroffen. Speeltuinen, trampolineparken, sportlocaties maar ook restaurants en vakantieparken hebben de deuren moeten sluiten.

Wij hopen dat deze ondernemingen zo snel mogelijk weer bezoekers mogen en kunnen verwelkomen. Wanneer dat mogelijk is, is afhankelijk van het besluit van de overheid en is dus in elk land anders. Als ondernemer is het belangrijk om u hier alvast op voor te bereiden. U zult maatregelen moeten nemen om bezoekers weer op een veilige manier te ontvangen in uw park.

Advies van brancheorganisaties IAAPA en IATP

De Amerikaanse brancheorganisaties IAAPA, International Association of Amusement Parks and Attractions en IATP, International Association for Trampoline Parks, delen een advies voor de heropening van leisureparken tijdens deze zware periode met het coronavirus.

IAAPA Covid-19 rapport heropening

In dit rapport vindt u uitgangspunten die opgesteld zijn aan de hand van input van ondernemers uit de leisurebranche en een epidemioloog. Zij lichten punten uit die u in overweging kunt nemen voor het heropenen van uw speeltuin of trampolinepark. Niet alle uitgangspunten zullen van toepassing zijn op uw locatie, maar het helpt u bij het maken van een plan dat het best toepasbaar is op uw park.

Nieuw: Tweede editie IAAPA Covid 19 rapport heropening

Open IAAPA Covid-19 rapport heropening (3e editie - update oktober 2020)

IATP richtlijnen heropening

Ook de IATP deelt een adviesrapport voor de heropening van leisureparken. Denk hierbij aan maatregelen met betrekking tot het onderhoud van uw park en de veiligheid van bezoekers en medewerkers.

Open: IATP richtlijnen heropening


Loading page...