Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Jump arena en HiT iT! arena

Een nieuw trampolinepark in Eindhoven met gave events zoals de Twister, Ninja Course, Trapeze, Jumptoren en een HiT iT arena!

Lees de Ins & Outs artikelen

HiT iT! – het interactieve spel voor trampolineparken

Uniek is de HiT iT! arena bij Jumpsquare Eindhoven. HiT iT! is een spel dat gespeeld wordt in een arena vol met events waarin targets te vinden zijn. De spelers doen een RFID armband om, rennen, klimmen en klauteren door de events om punten te verdienen. De HiT iT! arena bestaat uit diverse events zoals Ballz, een kooi vol ballen waar spelers op moeten klimmen om punten te verdienen en de Road to Victory, waarbij spelers tegen een schuine muur aan moeten lopen om de targets te kunnen scannen. Hoe hoger je komt, hoe meer punten je verdient.

Trampolinepark met Twister en High Performance trampolines.

De totale oppervlakte van het park is 2.000 vierkante meter. In het trampolinepark staat onder andere een Twister, Trapeze, Jump Toren, High Performance trampolines en Ninja Course. Attracties die ook zeker geschikt zijn voor de oudere doelgroepen, zoals free runners. Ook is er een grote Jump arena en Tumbling lane voor het oefenen van sprongen en stunts. Bij Jumpsquare worden speciale lessen aangeboden door ervaren jumpers.

Dubbele ValoJump

Voor nóg meer interactie zijn er twee ValoJumps in het park geïnstalleerd. De ValoJump is een interactief spel dat gespeeld wordt op de trampoline en geschikt is voor alle leeftijden. Door meerdere ValoJump toestellen te plaatsen kunnen jumpers tegen elkaar spelen. Dit zorgt voor nog meer fun en competitie!

Interactieve HiT iT! arena in uw park?

Bent u benieuwd of de HiT iT! arena ook een leuk event is voor uw trampolinepark, sportlocatie, speeltuin of FEC? Lees meer over de mogelijkheden van het interactieve HiT iT! spel op onze website: HiT iT! arena of HiT iT! for kids. Als u meer informatie wilt ontvangen of vragen heeft over onze speeltoestellen, neem gerust contact met ons op.Bekijk alle foto’s


Loading page...