Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Het tiende Jump Yard trampolinepark!

Het tiende trampolinepark van de Zweedse keten Jump Yard is geopend in Kristanstad! Het park biedt sport en springplezier voor de hele familie!

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinepark voor de hele familie!

Het trampolinepark in Kristianstad heeft een totale oppervlakte van maar liefst 2.100 m². In dit park staan ontzettend veel attracties die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Denk hierbij aan de Jump Arena, Jump toren met Foam pit, Tumbling Lane, Battle Beams, Rolling Barrel, Twister, Multi-Sport Arena, Ninja Courses en de Waterfall trampolines. Naast deze attracties zijn er ook nog interactieve events zoals een dubbele ValoJump installatie, SkyPods en de CardioWall.

Ninja Course voor kinderen

Trampolineparken zijn niet enkel gericht op tieners, maar ook op andere doelgroepen. In dit park vindt u bijvoorbeeld een arena met 16 springvelden voor jongere kinderen en een Ninja Course voor kinderen. In de Kids Ninja Course ontdekken kinderen hun eigen kracht, snelheid en behendigheid. Het parcours bestaat uit verschillende obstakels zoals bruggen waar kinderen overheen moeten klimmen, buizen waar ze doorheen moeten klimmen, ballen waar ze overheen moeten klimmen en nog veel meer!

Ninja course voor kinderen en Warped Walls
Ninja course voor kinderen en Warped Walls

Begin uw eigen trampolinepark!

Bent u van plan om een eigen trampolinepark te beginnen? Dan helpen bij u graag bij het samenstellen van de juiste combinatie van trampolinetoestellen en sporttoestellen. Bekijk ons totale aanbod op onze website of neem contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300.Bekijk alle foto’s


Loading page...