Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Speeltuin voor kinderen bij NaturTherme Templin

De perfecte locatie waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken door te klimmen, klauteren en glijden in de speelstructuur.

Lees de Ins & Outs artikelen

Speelstructuur voor kinderen

Bij het familie kuuroord NaturTherme Templin is een binnenspeeltuin geïnstalleerd. Het is een ruimte van ongeveer 430 m² met diverse speeltoestellen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen worden uitgedaagd om de omgeving te verkennen door onder andere een PowerTower met vier verdiepingen, een klimwand, evenwichtsbalk en verschillende touwbruggen waar zij overheen moeten klimmen. Ook kunnen de kinderen hun energie kwijt bij de soft ball experience en de kids ninja course. Bij het ninja parcours is een timer bij geïnstalleerd, zodat ze zien wie de snelste tijd heeft behaald. Wat ook niet mocht ontbreken is een leuke kartbaan!

Peuterzone

Ook is er gedacht aan de kinderen onder de 4 jaar. Voor deze doelgroep is er een peuterzone ingericht die bestaat uit een ballenbak, glijbaan, wip en spelpanelen. Deze ruimte staat los van de speelstructuur, zodat de allerkleinsten rustig kunnen spelen.

Thema van de speeltuin

OTTIs Spielewelt is niet voor niets de naam van deze speeltuin. De hele binnenspeeltuin staat in het teken van OTTI de otter. Je komt hem overal tegen in de speelstructuur, op de punching balls, spladpads en prints! Zelfs in de ballenbak is hij te vinden.Bekijk alle foto’s


Loading page...