Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

HiT iT! bij Vakantiepark Bergumermeer

Het vakantiepark aan de Friese wateren breidt uit met een HiT iT! Arena. Een activiteit op het park speciaal voor de tieners en volwassenen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Interactieve HiT iT! Arena

De HiT iT! Arena biedt uitdaging, spanning, competitie en entertainment! Het is een interactief hindernis parcours waarbij spelers op zoek gaan naar targets. Spelers scannen de targets met hun speciale HiT iT! armband om punten te verdienen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te behalen en de andere spelers te verslaan.

Individuele spelers en groepen

Het spel kan zowel gespeeld worden door individuele spelers als groepen. Iedere speler krijgt een RFID armband om zich te registreren. Vervolgens start het spel en moeten zij klimmen, klauteren, springen, en obstakels passeren om de targets te vinden. De targets die moeilijk bereikbaar zijn leveren meer punten op dan de targets die eenvoudiger te scannen zijn. Na 20 minuten is de speeltijd voorbij en is het tijd om de scores op het scoreboard te vergelijken. Hier zijn de dag-, maand- en all time high scores zichtbaar.

HiT iT! Arena Bergumermeer

De grote HiT iT! Arena bij Vakantiepark Bergumermeer heeft een totale oppervlakte van 400m². 52 Targets zijn verdeeld in de acht verschillende events. Het grootste event is de Quadruple Drill, hierbij kan je via alle vier de zijdes omhoog klimmen via de netten, buis, klimwand, of looproute. Het spel draait niet alleen maar om kracht, andere events zijn gewoon heel leuk! Zoals de Jump Jigs, waarbij je op de trampolines springt of de Bubble Trouble, waarbij je duikt in de ballenbak.

Tieners en volwassenen

Op het vakantiepark vind je onder andere een strand, zwembad, midget golf, speeltuin en kinderboerderij. Dit spel is speciaal voor de doelgroep tieners en volwassenen gebouwd. Een spel dat 20 minuten duurt en waarin zij alle energie kwijt kunnen. HiT iT! is een combinatie van sport, competitie en fun. De ideale activiteit!

ELI Play – de HiT iT! fabrikant

De HiT iT! Arena is populair! ELI Play biedt het spel in twee varianten aan: HiT iT! for kids voor speeltoestellen en de HiT iT! arena voor tieners en volwassenen. Benieuwd of het iets voor uw locatie is? Neem contact met ons op via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl en wij leggen u graag uit hoe het werkt.Bekijk alle foto’s

Elementen:

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...