Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Trampolinepark Jumpstyle Leeuwarden

Trampolinepark Jumpstyle Leeuwarden is geopend. Het park biedt sport en springplezier voor de hele familie!

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinespringen voor de hele familie

Trampolineparken blijven populair en bieden plezier en uitdaging aan een brede doelgroep. Jumpstyle Leeuwarden heeft een grote Main Jump die bestaat uit verschillende trampolinevelden waar jumpers de vrijheid krijgen om stunts te oefenen, tricks onder controle te krijgen en over obstakels kunnen springen. Daarnaast vind je een tumbling lane die perfect is voor het oefenen van tien stunts op een rij. Voor nog meer plezier is er de interactieve ValoJump en een Foam Pit met een Rolling Barrel en Battle Beam, waar alles draait om het behouden van je evenwicht.

High Performance Trampolines en Jump Toren

Voor de jumpers die op zoek zijn naar extra spanning zijn de High Performance Trampolines en een Jump toren geïnstalleerd. Deze trampolines hebben speciale springdoeken, waardoor jumpers extra hoog kunnen springen en tegen de wand van de Walk Wall op kunnen lopen.

Bij de unieke Jump Toren van Jumpstyle Leeuwarden kiezen bezoekers zelf aan welke kant zij eraf willen springen. Gaan ze voor de grote Airbag of voor de Foam Pit die gevuld is met zachte foam blokken? Het kan allebei! Dezelfde Airbag en Foam Pit kunnen ook gebruikt worden vanaf een lagere hoogte door middel van de waterfall trampoline of de jumpboxen.

Sporten in een trampolinepark

Naast trampolinespringen kan je ook verschillende sportactiviteiten doen in het trampolinepark. De Ninja Course bestaat uit twee banen met onder andere rollers, ball bags, spring disks en een ladder. De ninja is toegankelijk voor iedereen, de ene baan heeft namelijk wat eenvoudigere obstakels dan de andere baan. Met de juiste focus en een sterk doorzettingsvermogen is het zeker mogelijk om ze allebei te voltooien! Ook installeerden wij een Multi-Sport Arena, dit is een sportkooi waar zowel een potje voetbal als basketbal gespeeld kan worden. Ideaal voor kinderfeestjes of familie uitjes!

Ideeën om je eigen trampolinepark te starten?

Enthousiast geworden door dit leuke project? Wij helpen u graag bij het creëren van uw ideale trampolinepark. Wij ontwerpen, produceren, installeren én onderhouden de trampolinetoestellen. Bekijk ons brede trampoline assortiment op de website en vraag de catalogus aan. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons via +31(0) 411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s


Loading page...