Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Trampolinepark Superfly Frankfurt

Trampolinepark Superfly Frankfurt behoort bij de nieuwe generatie trampolineparken. Het is vernieuwend, interactief en uitdagend!

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolines van ELI Play

De trampolines van Superfly Frankfurt zijn geleverd door ELI Play. In de grote Jump Arena is genoeg te doen voor jumpers van alle leeftijden. Je vindt hier een dubbele ValoJump installatie, de Twister, een Jumpbox bij de Airbag, een Basket, een Tumbling Lane en verschillende obstakels om overheen of op te springen.

Twister

De Twister is een populaire attractie in trampolineparken. Dit is event voor groepen waarbij twee armen draaien over de acht omliggende trampolines. Jumpers moeten optijd springen of bukken om de obstakels te vermijden. Wanneer een speler geraakt wordt, is diegene af en moet de Twister trampolines verlaten.

Onder begeleiding van een toezichthouder wordt het spel gespeeld. Op deze manier kan het spel worden aangepast aan het niveau van de spelers. De toezichthouder bepaald namelijk hoe snel de Twister ronddraait.

Interactieve ValoJump

De ValoJump is al een aantal jaar op de markt en nog steeds een van de meest gespeelde interactieve spellen in trampolineparken. Wij installeren deze niet alleen in nieuwe trampolineparken, maar ook in bestaande trampolineparken om vernieuwend te blijven.

Bij trampolinepark Superfly Frankfurt installeerden wij twee ValoJump units naast elkaar. Dat geeft extra speelwaarde, spelers kunnen namelijk tegen elkaar spelen. Je ziet de tegenstander op het scherm verschijnen en je moet deze verslaan door zo snel mogelijk door een parcours te springen (Skytails) of zo vaak mogelijk te scoren bij het spel Jumpball.

Je eigen trampolinepark beginnen?

Ben je van plan om je eigen trampolinepark te starten? Bekijk de verschillende trampolinetoestellen op onze website of vraag de catalogus aan. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor een uniek trampolinepark. Neem contact op via info@eliplay.nl of +31 (0) 411 745 300.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...