Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

5 Sens park – Caurel

Deze nieuwe en vooral kleurrijke binnenspeeltuin richt zich op verschillende leeftijdsgroepen! Op een aantal kilometers van Reims ligt het 5 Sens park in Caurel. Hier vind je een grote speelstructuur, peuterzone en interactieve HiT iT! arena.

Lees de Ins & Outs artikelen

Binnenspeeltuin met kartbaan en sportveld

In de binnenspeeltuin van 5 Sens is genoeg te doen! Bezoekers zullen zich hier urenlang vermaken. De grote speelstructuur bestaat uit drie verdiepingen met verschillende events.

Op de begane grond is een grote kartbaan voor mini karts geïnstalleerd. Kinderen doen niets liever dan een rondje racen! Verder zijn tussen de verdiepingen klimobstakels geïnstalleerd, zoals ramps en webdecks. In de speelstructuur moeten kinderen over de piramides klimmen, door de rollers glijden, in balans blijven op de evenwichtsbalk en springen over de jumper balls om het volgende deel van de structuur te ontdekken.

In het midden van de structuur is een sportkooi geïnstalleerd met twee goals en twee baskets, zodat kinderen zowel een potje voetbal als basketbal kunnen spelen. Een populaire attractie in leisureparken. Verder vind je nog een grote ballenbak, grote bouwblokken, een touwbrug en een grote glijbaan om van de hoogste verdieping naar beneden te glijden.

HiT iT! Arena 5 Sens Park

Wie zegt dat een binnenspeeltuin alleen voor kleine kinderen is, die heeft het mis! 5 Sens park heeft een interactieve HiT iT! Arena die uitdaging biedt voor zowel kinderen als volwassenen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verdienen door de targets te scannen. Hiervoor moeten spelers klimmen door de elastieken toren, klimmen op de ballen en springen op de trampolines. Het is een internationaal succes en 5 Sens is het derde park in Frankrijk met een HiT iT! Arena.

Peuterzone voor 0 tot en met 3 jaar

Spelend de wereld ontdekken! Dat kan in de peuterzone die gecreëerd is voor de allerkleinste bezoekers van 0 tot en met 3 jaar. Hier staat een kleine speelstructuur met een glijbaan, ballenbak en verschillende soft play elementen.

Uw eigen binnenspeeltuin beginnen?

Heeft u plannen om uw eigen binnenspeeltuin te starten? Dan helpen wij u graag bij het realiseren van een uniek park. Bekijk ons brede speeltuin assortiment op onze website en neem gerust contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0) 411 745 300.Bekijk alle foto’s


Loading page...