Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Nieuwe speeltuin: You Kids Montpellier

Trampolinepark You Jump in Montpellier (Frankrijk) breidt uit met een binnenspeeltuin. ELI Play heeft deze speeltuin ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Met de komst van de speeltuin biedt het park plezier voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het een perfect familie uitje is!

Lees de Ins & Outs artikelen

Kleurrijke speeltuin

You Kids is een opvallende, kleurrijke speeltuin waar genoeg te beleven is. Wanneer je binnenkomt, loop je door de grote jungle tempel entreepoort om het speelparadijs te betreden. Hier installeerden wij een grote speelstructuur met een PowerTower van zes verdiepingen. De structuur zit vol met verschillende klimelementen, bouncy balls en obstakels. Kinderen klimmen via de klimtorens of ramps naar boven en kunnen via de verschillende glijbanen naar beneden glijden. Je vindt er namelijk een spiraalglijbaan én een dubbele wave slide, waar je met twee personen naast elkaar vanaf kan glijden.

RollerRun

Ook installeerden wij een RollerRun in de speeltuin bij You Kids. Het is een baan die bestaat uit losse rollers waar kinderen met een sleetje vanaf kunnen glijden. Een populaire attractie, waar je kinderen gelijk weer naar boven ziet lopen om nog een keer over de rollers heen te glijden.

Bumper Cars

Wat de bezoekers niet willen overslaan bij You Kids zijn de bumper cars. In deze ronde, elektrische wagentjes rijden kinderen rondjes in de ruimte en beleven onwijs veel plezier. Met behulp van de twee hendels besturen ze het wagentje en kunnen ze 360 graden rondjes maken.

Peuterzone

Voor de allerjongste kinderen is een aparte peuterzone gecreëerd. Hier kunnen peuters spelend de wereld ontdekken. Deze bestaat uit een kleine speelstructuur, waar ze naar boven kunnen kruipen om vervolgens via de glijbaan naar beneden te glijden. Verder is de peuterzone gevuld met leuke soft play elementen.

Interesse in het starten van een binnenspeeltuin?

Bent u van plan een eigen binnenspeeltuin te starten? Kijk dan eens rond op onze website naar de verschillende speeltoestellen. Al onze projecten worden op maat gemaakt, dus neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te bekijken.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...