Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Een uitbreiding voor trampolinepark Jumping Jack Jura

In 2019 installeerde ELI Play een trampolinepark van 750m² bij Jumping Jack Jura in Zwitserland. Inmiddels is het park uitgegroeid tot een succesvol en populair park in de omgeving en zijn zij toe aan een uitbreiding!

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinepark Jumping Jack

Trampolinepark Jumping Jack is een succes. Het bestaat uit een Jump arena, Jump Tower met airbag, Foam pit en Battle Beam en Tumbling Lane. Voor meer uitdaging is er een Multi Sport en een Ninja Course. Zowel voor de jonge bezoekers als voor de tieners is dit een leuk trampolinepark.

Trampolinepark Jumping Jack
Trampolinepark Jumping Jack

Trampolinepark breidt uit met speeltuin

Jumping Jack wil ook inspelen op de jongere doelgroep. Daarvoor hebben zij de hulp ingeschakeld van ELI Play. Wij hebben een speeltuin design gemaakt dat past bij het huidige trampolinepark. De kleuren groen en blauw komen terug in de speelstructuur.

U vindt er onder andere trampolines voor peuters en kleuters, een ballenbak en een kleine glijbaan. De speelstructuur is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Nu is het mogelijk om met het hele gezin naar het trampolinepark te gaan!

Binnenspeeltuin bij trampolinepark Jumping Jack
Binnenspeeltuin bij trampolinepark Jumping Jack

Uw trampolinepark uitbreiden?

Bent u van plan om uw trampolinepark uit te breiden of te vernieuwen? Dat kan met een speeltuin, maar ook met trampolinepark toestellen, een HiT iT! arena of sport event zoals een Ninja course. Neem contact op met ons sales team en wij denken graag met u mee.


Loading page...