Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Trampolinepark Epic Noorwegen

EPIC Aktiv park is the first trampoline park installed by ELI Play in Norway! This park has a total jump and play area of more than 1.200 m². Visitors of all ages will have a great time!

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinetoestellen en speeltoestellen

Het trampolinepark Epic bestaat uit een groot trampolinepark, een Multi-sport arena, een Ninja Course, een speelstructuur voor kinderen en Kids ninja course! Epic biedt plezier aan elke leeftijdscategorie.

In het trampolinepark vind je veel events die je met duo’s of meerdere spelers kan doen. Bijvoorbeeld de Twister, waar 8 jumpers tegelijk kunnen deelnemen aan het spel. Een dubbele Jump Tower met aan de ene zijde een Foam pit en aan de andere zijde een Airbag. De Dodgeball arena waar jumpers kunnen trefballen, de Dunk zone met twee baskets en de Stunt arena met Battle Beam waar twee spelers tegen elkaar kunnen duelleren.

Voor de professionals zijn er High performance trampolines! Deze zijn geïnstalleerd in combinatie met de Walk Wall waardoor jumpers verticaal tegen de muur op kunnen lopen.

Trampolinepark EPIC met Kids Ninja Course
Trampolinepark met Kids Ninja Course

Trampolinepark met interactie!

Bij Epic vind je veel interactieve elementen! Je komt binnen en bent gelijk bij de ValoJump, deze attractie trekt veel aandacht en is ook leuk voor de ouders van bezoekers om naar te kijken. Daarnaast vind je de Skypods en CardioWall. De Skypods zijn oplichtende pods die geïntegreerd zijn in de muur. Het doel is dat de jumper op de trampoline springt en de pods die oplichten zo snel mogelijk raakt. Ook bij de Dodgeball arena zijn interactieve targets toegevoegd, dit geeft een extra dimensie aan het spel!

Interactieve elementen trampolinepark
Cardio wall en Sky Pods - trampolinepark

Trampolinepark starten

Altijd al uw eigen trampolinepark willen starten? Wij zijn een professionele en ervaren fabrikant van trampolineparken. Al onze speeltoestellen worden in onze eigen productiefaciliteit in Boxtel gemaakt volgens de Europese norm. Ons sales team helpt u graag, bel naar +31(0)411 745 300 of stuur een email naar info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s


Loading page...