Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Een combinatie van Jump en Sport!

ELI Play installeert het zesde trampolinepark voor Jump Yard in Zweden. Het trampolinepark in Västerås bestaat uit een groot trampolinepark en een Big Bounce trampoline parcours! De totale oppervlakte van het park is meer dan 2.100 m².

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinepark vol jump en sporttoestellen

Een uitdagend trampolinepark dat is Jump Yard in Västerås zeker! ELI Play creëerde een ontwerp met diverse toestellen die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Je vindt er een grote Main Jump met verschillende obstakels waar jumpers stunts en tricks kunnen oefenen. Ook zijn er meerdere Foam pits in het park geïnstalleerd; een Foam pit in combinatie met de Waterval trampoline, Diagonale trampoline, Battle Beam, Rolling Barrel en Jump Tower!

Voor groepen is de Twister de ideale attractie! Of de Multi Sport Arena waar spelers een potje voetbal of basketbal kunnen spelen. Op zoek naar meer uitdaging? Ga dan voor een jumpsessie op de vrijstaande High Performance trampolines of de trampolines in combinatie met WalkWall!

Trampolinepark Jump Yard Västerås geïnstalleerd door ELI Play
Trampolinepark Jump Yard Västerås

Interactief trampolinepark

Ook biedt trampolinepark Jump Yard Västerås interactieve events! ELI Play installeerde een CardioWall en driedubbele ValoJump installatie. Hierdoor kunnen spelers elkaar uitdagen en verschillende spellen tegen elkaar spelen. De filmpjes worden opgenomen en kunnen de jumpers delen op hun eigen social media kanalen, waardoor het park nog meer gepromoot wordt in de regio!

CardioWall en ValoJump Trampolinepark ELI Play
CardioWall en ValoJump trampolinepark Jump Yard

Big Bounce trampoline parcours

Het Big Bounce trampoline parcours een populair event in meerdere trampolineparken! Het trampoline parcours is afgeleid van de televisie show Big Bounce die in Duitsland en Frankrijk werd uitgezonden. ELI Play heeft Big Bounce parcours in samenwerking met Endemol Shine ontworpen. Nu bieden wij de mogelijkheid om een net zo spannend en uitdagend parcours te bouwen in trampolineparken. Het is een fantastisch parcours om de oudere doelgroep naar het park te trekken!

Uw eigen trampolinepark openen?

Bent u van plan om uw eigen trampolinepark of sportpark te starten en wilt u weten wat ELI Play kan betekenen? Neem contact op met ons sales team via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl. Wij denken graag met u mee.Bekijk alle foto’s


Loading page...