Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

HiT iT! Arena bij Picardia Games Park

Games Park is een leisure park van 7.000 m² vlakbij Amiens in Frankrijk. Hier zijn verschillende activiteiten te doen, waaronder de interactieve HiT iT! Arena van ELI Play maar ook bowlen, karten, klimmen en karaoke.

Lees de Ins & Outs artikelen

Interactieve HiT iT! Arena

De HiT iT! Arena bij Picardia is een van de grotere arena’s die we geïnstalleerd hebben, deze heeft een oppervlakte van maar liefst 525 m². De HiT iT! arena is een obstakel parcours dat bestaat uit verschillende klimevents. Spelers gaan met hun RFID armband op zoek naar de verschillende targets in de events om punten te verdienen. Hierbij moeten ze zo snel mogelijk via buizen, netten, ballen en wanden omhoog klimmen of op trampolines springen om de targets scannen.

Doelgroep tieners en volwassenen

De doelgroep van Picardia Games Park zijn tieners en volwassenen. De ideale locatie voor verjaardagsfeestjes, teamuitjes, familie uitjes en vrijgezellenfeesten. Het HiT iT! spel past dus perfect in dit park. Het is een activiteit die zich onderscheid van andere events en een enorme uitdaging voor alle spelers van alle leeftijden. Spelers gaan de strijd met elkaar aan om de hoogste score te behalen! Een spel waarbij sport en fun gecombineerd wordt.

De HiT iT! Arena is opgebouwd uit de volgende events: Road to victory, Ballz, Zig Zag, Rope Rumble, T-Tandrum, Elude Elevation, Jump Jigs, Slope Rope, Cargo Crisis, Bubble Trouble en een XL Parkour.

Ook interesse in een interactieve HiT iT! Arena?

Inmiddels hebben we op verschillende locaties wereldwijd het interactieve HiT iT! spel geïnstalleerd. In Nederland, Duitsland, Japan, Frankrijk, Kosovo, België en Polen. Bekijk alle informatie over de HiT iT! Arena en HiT iT! for kids op onze website of download de catalogus.Bekijk alle foto’s

Elementen:

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...