Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Eric Verstappen en Henk Joosten: “Voor elke klant lopen we de extra mile”

Dream & Consider

Springplezier voor jong en oud

Happy days tijdens de EAS in Amsterdam!

Volgend artikel

Jump XL Hengelo springt tot hemelse hoogte met de nieuwste ELI Play-toestellen

Met de opening van het nieuwe Jump XL-park in Hengelo heeft nu ook Oost-Nederland een spectaculair trampolinepark in de buurt. De onlangs geopende vestiging heeft met de Twister, Trapeze en High Performance van ELI Play een paar zeer populaire succesnummers in huis. De trampoline-installaties dagen de bezoeker uit tot het maken van sensationele jumps.

De video laat zien hoe hard iedereen heeft gewerkt aan de installatie van het gloednieuwe, uitdagende trampolinepark van de succesvolle Jump XL-keten. In korte tijd is een voormalige tennishal in Hengelo omgebouwd tot een waar Eldorado voor jump kings en queens van alle leeftijden. Dankzij de intensieve samenwerking tussen Jump XL en ELI Play waren de toestellen op tijd klaar voor de feestelijke opening. Het resultaat mag er zijn: 2500 vierkante meter springplezier!


Een succesvolle start in Hengelo

Tijdens de openingsceremonie werden de genodigde bezoekers getrakteerd op een daverende trampolineshow. De aanwezige turnkampioenen gaven ter plekke een demonstratie van hun vetste en coolste jumps, waarna de bezoekers onder begeleiding van de pro’s zelf konden oefenen.

Manager Rick Scholten blikt tevreden terug op de eerste weken. Ondanks de warme zomer zijn de bezoekersaantallen zeer goed. “De eerste reacties van onze bezoekers zijn erg positief. Als ik de kids vraag hoe ze het vonden, dan vinden ze ons het leukste park tot nog toe. Er zijn veel toestellen, er is veel afwisseling en de indeling van de hal is heel goed”, aldus een trotse Scholten.

Succesnummers

Een paar nieuwe trampolinetoestellen zijn zeer populair. De High Performance trampoline daagt iedereen uit om te springen tot hemelse hoogte. Circusartiesten in spé kunnen zwaaien aan de Trapeze om uiteindelijk zacht te landen in de foam pit. Ook ontwierp ELI Play een Twister. In een setting die doet denken aan het tv-programma Big Bounce wordt ieders uithoudingsvermogen, reflexen en behendigheid getest.

Toekomstplannen

De medewerkers van Jump XL in Hengelo zijn druk bezig met plannen voor de nabije toekomst, zo vertelt Scholten. Scholen kunnen hun normale gymlessen inruilen voor een stunts & tricks-les en wie het trampolinepark wil afhuren voor een (verjaardags)feest of bedrijfsuitje kan rekenen op een programma op maat.


Loading page...