Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Een nieuw trampolinepark in België

ELI Play installeerde eerder al 30 trampolineparken voor Jump XL in onder andere Nederland, Frankrijk en Duitsland. Nu opent Jump XL weer een nieuw trampolinepark in België, Sambreville. Het trampolinepark bevat verschillende toestellen en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 1250 m².

Lees de Ins & Outs artikelen

Interactieve trampolinetoestellen

Bij trampolinepark Jump XL Sambreville vind je diverse trampolinetoestellen, zoals de Dodgeball, Jumptoren met Airbag, Slackline en Ninja course. Daarnaast zijn er ook interactieve elementen geïntegreerd: de ValoJump en Cardio Wall! Interactieve elementen bieden de maximale belevenis en een goede work-out aan bezoekers.

ValoJump

De ValoJump is een trampoline met daarvoor een scherm waarop jumpers zichzelf zien springen. Jumpers kunnen zelf verschillende spellen starten, waarbij zij op diverse manieren punten kunnen halen. Bij het spel Skytails springt de jumper omhoog van platform naar platform en moet proberen de finish te halen zonder te vallen.

Cardio Wall

Bij de Cardio Wall hangen twee spelborden tegen de wand naast de trampoline. Op het spelbord zijn 5 ‘pods’ geïnstalleerd die lichtgeven. De jumpers springen op de trampoline en moeten binnen één minuut zoveel mogelijk pods raken. Het gaat om snelheid en reactievermogen. Wanneer er twee borden naast elkaar geïnstalleerd zijn, kunnen spelers een duo game activeren en tegen elkaar strijden.

Trampolinepark in eigen stijl en logo

Trampolinepark Jump XL Sambreville is geheel in de nieuwe stijl ontwikkeld. Wij geven onze klanten de mogelijkheid om het park geheel naar eigen stijl te ontwikkelen. Zo kiest u zelf de kleuren van bijvoorbeeld de trampoline padding, boarding, ninja obstakels, battle beam en de foamblokken voor in uw foampit. Ook is het mogelijk om uw eigen logo of print op elementen te drukken. Denk aan boarding, jump obstakels en de drapes waarmee het trampolinepark is afgesloten.

ELI Play realisaties trampolineparken

Ben jij benieuwd op welke locaties wij trampolineparken en speeltuinen hebben geïnstalleerd? Ga dan naar onze realisatiepagina, hier vind je een kaart met al onze gerealiseerde projecten.


Loading page...