Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Van schaatsbaan naar trampolinepark

Op de locatie van JumpSquare Kortrijk stond voorheen een schaatsbaan. Deze ruimte is omgebouwd naar een geweldig trampolinepark van meer dan 1800 m² springplezier voor verschillende doelgroepen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampoline zones

JumpSquare Kortrijk bestaat uit diverse zones met verschillende soorten trampolinetoestellen. Vanaf 7 jaar zijn kinderen welkom om vrij te komen springen. Wat is er leuker dan met vrienden, klasgenootjes of collega’s een spelletje trefbal spelen in een trampolinepark? Een leuke en sportieve groepsactiviteit waar aardig wat competitie bij komt kijken. Daarnaast biedt JumpSquare Kortrijk ook nog andere activiteiten voor multi-players, zoals de baskets, twister en battle beams.

Extreme zone en Performance zone

De waaghalzen die op zoek zijn naar extremere uitdagingen kunnen de Ninja course, Stunt zone of Performance zone betreden. In de Ninja course zijn maar liefst acht verschillende activiteiten geïntegreerd. Om dit parcours door te komen zonder te vallen moet je de volgende factoren bezitten: behendigheid, kracht en doorzettingsvermogen. De Performance zone bevat vijf High Performance trampolines en een Walk Wall. Hierbij gebruik je de veerkracht van de trampoline om zo hoog mogelijk tegen de wand op te lopen.

Trampolinepark Jumpsquare Kortrijk
Trampolinepark Jumpsquare Kortrijk

Wil jij jouw eigen trampolinepark starten?

Ben jij benieuwd of jouw pand geschikt is om een trampolinepark te starten? Wil je weten welke trampoline elementen populair zijn? Heb je vragen over onze trampolinetoestellen? Lees dan meer informatie over onze trampolineparktoestellen en neem contact op.Bekijk alle foto’s


Loading page...