Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Feiten en cijfers Big Bounce

Nieuws

Gezocht: één nog uitdagender trampoline parcours voor Big Bounce!

Ben jij een echte trampoline expert?

Volgend artikel

ELI Play werkt opnieuw samen met EndemolShine voor Big Bounce

Eind 2017 startte ELI Play met de ontwikkeling van het spectaculaire trampoline parcours voor de televisiehit Big Bounce. Ruim 400 deelnemers sprongen fanatiek door het uitdagende trampoline parcours heen. Na de uitzendingen begin 2018 was 1 ding zeker: er komt een tweede seizoen.

Nieuwe uitdagingen

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuw parcours. Het eerste parcours bevatte al veel innovaties, waardoor het parcours niet geheel aangepast is. Wel zijn er nieuwe elementen ontwikkeld waaronder het ‘vliegend tapijt’ en diverse ‘jump-through’-elementen. De aantrekkingskracht van Big Bounce is groot waardoor het programma begin 2019 ook te zien is in Frankrijk.

Nieuwe ontwikkelingen

Het toevoegen van nieuwe elementen brengt veel werk met zich mee, zoals het ontwerpen , het technisch uittekenen en het testen van alle onderdelen. Tijdens de voorbereidende fase heeft projectmanager, Marcel van den Hart, verschillende elementen opgebouwd en getest in samenwerking met EndemolShine Germany. Begin 2018 gaf ELI Play iedereen de kans om het productieproces te volgen door middel van een ‘making-of’ video waarin het hele ontwerp, productie, installaties en opnames te zien waren. Dit keer bieden wij een kijkje achter de schermen tijdens de testdagen van ELI Play en EndemolShine. Benieuwd?

Bekijk de video!


Loading page...